darekostap pisze:
Podjąłem decyzję wstawiam gaz . przez pół roku zrobiłem ponad 30000 km już dawno mi by się zwrócił.
Jaki masz silnik? ważne aby nie był to FSI, nie pamiętam od kiedy go montowali...
hmmm... sebos17, Twoja uwaga jest całkiem słuszna ale nie wiem czy koledze darekostap cokolwiek to pomoże bo on o tym LPG pisał 18 maja br czyli już pół roku temu ;-)sebos17 pisze:Jaki masz silnik? ważne aby nie był to FSI, nie pamiętam od kiedy go montowali...darekostap pisze:Podjąłem decyzję wstawiam gaz . przez pół roku zrobiłem ponad 30000 km już dawno mi by się zwrócił.
tak to jest jak zawianemu na forum się zagląda :mrgreen:FOSS pisze:hmmm... sebos17, Twoja uwaga jest całkiem słuszna ale nie wiem czy koledze darekostap cokolwiek to pomoże bo on o tym LPG pisał 18 maja br czyli już pół roku temu ;-)sebos17 pisze:Jaki masz silnik? ważne aby nie był to FSI, nie pamiętam od kiedy go montowali...darekostap pisze:Podjąłem decyzję wstawiam gaz . przez pół roku zrobiłem ponad 30000 km już dawno mi by się zwrócił.
cerbera pisze:Ciekawe ile do tego benzyny jeszcze spalił? Odłacz pompe paliwa to się przekonasz jaka ona cudowna i wtedy napisz ile pali Lpgmarcin0732 pisze:Ostatnio zrobiłem test spalania i wyszło mi na 56 litrach LPG przejechałem 343km (wszystko po mieście). Wychodzi około 16.5 litra. Koła 16/225 i świetna instalacja Prince robi swoje XD
a trasa nie przekraczając 160KM/g wyszło mi 13.5L/100KM , trasa warszawa-3miasto .4.8 V8 qattro lpg sekwencja
Miasto średnio 21-25 lpg