darekostap pisze:
Podjąłem decyzję wstawiam gaz . przez pół roku zrobiłem ponad 30000 km już dawno mi by się zwrócił.
Jaki masz silnik? ważne aby nie był to FSI, nie pamiętam od kiedy go montowali...
![]() |
![]() |
![]() |
hmmm... sebos17, Twoja uwaga jest całkiem słuszna ale nie wiem czy koledze darekostap cokolwiek to pomoże bo on o tym LPG pisał 18 maja br czyli już pół roku temu ;-)sebos17 pisze:Jaki masz silnik? ważne aby nie był to FSI, nie pamiętam od kiedy go montowali...darekostap pisze:Podjąłem decyzję wstawiam gaz . przez pół roku zrobiłem ponad 30000 km już dawno mi by się zwrócił.
tak to jest jak zawianemu na forum się zagląda :mrgreen:FOSS pisze:hmmm... sebos17, Twoja uwaga jest całkiem słuszna ale nie wiem czy koledze darekostap cokolwiek to pomoże bo on o tym LPG pisał 18 maja br czyli już pół roku temu ;-)sebos17 pisze:Jaki masz silnik? ważne aby nie był to FSI, nie pamiętam od kiedy go montowali...darekostap pisze:Podjąłem decyzję wstawiam gaz . przez pół roku zrobiłem ponad 30000 km już dawno mi by się zwrócił.
cerbera pisze:Ciekawe ile do tego benzyny jeszcze spalił? Odłacz pompe paliwa to się przekonasz jaka ona cudowna i wtedy napisz ile pali Lpgmarcin0732 pisze:Ostatnio zrobiłem test spalania i wyszło mi na 56 litrach LPG przejechałem 343km (wszystko po mieście). Wychodzi około 16.5 litra. Koła 16/225 i świetna instalacja Prince robi swoje XD
a trasa nie przekraczając 160KM/g wyszło mi 13.5L/100KM , trasa warszawa-3miasto .4.8 V8 qattro lpg sekwencja
Miasto średnio 21-25 lpg