Nie ma lepszego demotywatora jak osobista ślubnadaro72 pisze:Znam to autko dość dobrze przyglądałem się mu dość wnikliwie. Ale żonka mnie dość szybko studzi z zamysłów.
Swoją drogą ładna sztuczka i gratuluję zakupu. Stała jakiś czas na sprzedaż i w końcu ktoś się zlitował. A tak się łudziłem, że postoi do wiosny. Wtedy może lody żonce puszczą. Miałem tylko jeden dylemat co zrobić z obecną bo nie mam ochoty jej na razie sprzedawać.
Najważniejsze, że poszła w ręce klubowe.
Jeszcze raz gratulejszyn.
![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2] Czarna strzała
-
olo_gsm
- Forum Audi A8

>>>AUTOELEKTRONIKA<<<
- 123mielony
- Super Klubowicz

- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Tak jak myślałem ładna na zewnątrz a i wewnątrz jest cudnie,jak dla mnie idealna konfiguracja.Jeszcze raz pogratulować zakupu.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2010, 09:11 przez 123mielony, łącznie zmieniany 1 raz.
- pioter
- Moderator

- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Zapomniałem że masz blisko i mogłeś to obejrzeć daro i zdać relację żebyśmy nie jechali na próżno ale na szczęście pojechaliśmy z Olkiem i wsio było ok . :mrgreen:daro72 pisze:Znam to autko dość dobrze przyglądałem się mu dość wnikliwie. Ale żonka mnie dość szybko studzi z zamysłów.
Swoją drogą ładna sztuczka i gratuluję zakupu. Stała jakiś czas na sprzedaż i w końcu ktoś się zlitował. A tak się łudziłem, że postoi do wiosny. Wtedy może lody żonce puszczą. Miałem tylko jeden dylemat co zrobić z obecną bo nie mam ochoty jej na razie sprzedawać.
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
- daro72
- Super Klubowicz

Blisko nie mam ale autko mi się bardzo podobało tylko nie chciało do wiosny nie chciało korzonków zapuścić. Z reguły żonce na wiosnę lody puszczają i łatwiej cokolwiek przepchnąć.pioter pisze:Zapomniałem że masz blisko i mogłeś to obejrzeć daro i zdać relację żebyśmy nie jechali na próżno ale na szczęście pojechaliśmy z Olkiem i wsio było ok . :mrgreen:daro72 pisze:Znam to autko dość dobrze przyglądałem się mu dość wnikliwie. Ale żonka mnie dość szybko studzi z zamysłów.
Dążenie do doskonałości.
- pioter
- Moderator

- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
- FOSS
- Super Klubowicz

Niezłe te telewizory... chyba dzieciakom swoim też na wiosnę takie zamontuję.
Z pierwszego zdjęcia myślałem że po środku foteli masz alcantarę ale teraz widzę że pełna skóra... czyli git :lol:
Oby dobrze służyła ;-)
Z pierwszego zdjęcia myślałem że po środku foteli masz alcantarę ale teraz widzę że pełna skóra... czyli git :lol:
Oby dobrze służyła ;-)
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
olo_gsm
- Forum Audi A8

Tak jakoś na tych zdjęciach rzeczywiście wyglądało jabky środek siedzeń był szary. Ale jest OK, lekko wygniecione ale nie powycierane :mrgreen:FOSS pisze:Niezłe te telewizory... chyba dzieciakom swoim też na wiosnę takie zamontuję.
Oby dobrze służyła ;-)
>>>AUTOELEKTRONIKA<<<
-
SPAM-tomkom1