Cholera jakby sprzedawcy mogli rozłożyć zderzak na pół to na pewno by sprzedawali osobno każdą stronę

![]() |
![]() |
![]() |
Nie, nie jest.kkrzysi0 pisze:A zderzak W12 jest taki sam jak zwykły?
Jest taki sam ale są różnicedracus6662 pisze:zderzak w 12 jest taki sam jak zwykly
roznica jest taka ze trzeba wstawić adaptery i koncowkidocinając odpowiednio względem adapterów otwory
![]()
Weź... gadasz jak moja żonadracus6662 pisze:Zderzak jest taki sam...
rózni się samymi kominami...
czyli końcówki i adaptery czy jak je tam powszechnie zwał ponieważ kominy/końcówki wydechu nie przychodzą bezpośrednio do zderzaka tylko przykręcane są właśnie w te plastiki
Ja też nie mam takiego zawodu... a poza tym to się na tym nie znamdracus6662 pisze:nie mam zawodu blacharza/ mechanika/ być może Ty Damian masz , ja nawet kierunku nie myślałem w tym wszystkim robić..
Pytałem właśnie o te "adaptery"... a nie co się stanie jak kupi.dracus6662 pisze:co się stanie jeżeli kupi zderzak cały W12 i założy???
odpowiem nic się nie stanie![]()
jeżeli kupi cały zderzak W12 to go założy
jeżeli kupi bez kominów to musi je dokupić
jeżeli chce swój przerobić musi kupić adaptery i kominy
930pln netto detal za sztukę - napisałem to wyraźnie w poprzednim pościedracus6662 pisze:a tak przy okazji ile wołają za kominy w Aso ? może zdecyduję się swoje sprzedać lub tez zamienic![]()
Noi w piz.... rozwaliłeś systemkkrzysi0 pisze:Panowie, rozmawiamy o przodzie
Chodzi mi o to czy zderzak FL jest taki sam w W12 i zwykłym FL (duża morda)? Chcę żeby auto było spójne w całości![]()
Nie bo przyjdzie taki FOSS na oględziny auta i powie ze zderzak mam eskowy a grill zwykły :-)FOSS pisze:Noi w piz.... rozwaliłeś systemkkrzysi0 pisze:Panowie, rozmawiamy o przodzie
Chodzi mi o to czy zderzak FL jest taki sam w W12 i zwykłym FL (duża morda)? Chcę żeby auto było spójne w całości![]()
Więc...
Tak, w modelowym 2005 wszedł zderzak po-liftowy z grillem "single frame" tylko w modelach W12 a rok później, w modelowym 2006 ten sam zderzak wszedł już do wszystkich innych wersji silnikowych.
Różnice są tylko grillu - W12 miało inny niż pozostałe wersje silnikowe ale grill jest osobnym elementem który pasuje zresztą zamiennie od każdego silnika do każdego.
Inny od wszystkich wersji silnikowych zderzak po-liftowy ma oczywiście tylko S8.
Ale sam grill eSkowy pasuje p&p również do zwykłego zderzaka.