FOTO:
![]() |
![]() |
![]() |
Audi a8. Czy ładne ? Oceńcie sami (filmik)
Audi a8. Czy ładne ? Oceńcie sami (filmik)
Oto moje Audi A8. Tak w szybkim skrócie. Rok 2005, silnik 4.2 benzyna. Wyróżnia ją ręcznie robiony wydech (w Szwajcarii) w całości ze stali nierdzewnej, z regulowanymi przepustnicami na dwie strony, przez co mozemy rególować jego głośność, oraz felgi 22" z polerowanymi rantami. Wposażenia nie ma sensu wymieniać gdyż zajęło by mi to zbyt dużo czasu
FOTO:

FOTO:
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 17:49 przez eagle250, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
Nie wiem akurat czemu ten wydech szpeci, moim zdaniem jest nieziemski, no ale o gustach się nie dyskutuje, a najważniejsze to żeby właścicielowi (czyli mi) się podobało a tak jest.BiLu pisze:wydech szpeci, reszta OK ;-)
Wiadomo że trzeba uważać i to nawet bardzo, bo profil opony to 30 :mrgreen: więc na naszych drogach raczej słabe rozwiązanie. Osobiście to nie radziłbym zakładać większej felgi niż 20", tutaj już była taka odkąd ją kupiłem.Fura dobra
Jak ta felga się zachowuje na naszych drogach powiedz
Czemu akurat tak myślałeś, może masz jakieś informacje na temet tego samochofu o których ja nie wiem, to chętnie posłucham, ale wydaje mi się że wydech jest ze stali nierdzewnejHmm myślałem że wydech w tym akurat aucie jest tytanowy...
W niejbliższym czasie spostaram się dodać więcej zdjęć i może jakiś filmik, ale jestem strasznie zalatany i nie mam zabardzo na to czasu. PozdrawiamA środeczek zapodasz jakies foto??
-
- Forum Audi A8
No właśnie dlatego mnie dziwi że napisałeś ze stali nierdzewnej.... Ponieważ jestem pewnien że z tytanu był
Bardzo jest charakterystyczny ten twój wydech... słyszałem o tych przepustnicach i innych bajerach ale do mojej zrezygnowałem za dużo się nasłuchałem o D3 i jej komponentach. Ja mam zrobiony w całości akurat z nierdzewki przez MG.... trzeba powiedzieć że chłopaki zrobili kupę dobrej roboty wszystko chodzi idealnie
A jaką mam uwagę do twojego wydechu to trochę za bardzo wystaje , i może ich grubość reszta jest ok!
Ja jestem zwolennikiem nadawania indywidualnego charakteru swojemu samochodowi. Warto inwestować w swoje auto pieniądze, tylko się schody pojawaiją przy sprzedaży bo kupiec potencjalny ma to w d... i zawsze ględzi że to i tamto.... taki polski klient

A jaką mam uwagę do twojego wydechu to trochę za bardzo wystaje , i może ich grubość reszta jest ok!
Ja jestem zwolennikiem nadawania indywidualnego charakteru swojemu samochodowi. Warto inwestować w swoje auto pieniądze, tylko się schody pojawaiją przy sprzedaży bo kupiec potencjalny ma to w d... i zawsze ględzi że to i tamto.... taki polski klient

Mercedes Benz E500 V8 
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie

Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
Kolego fure masz zarabista i wydech kozak. Ja tylko np nie lubie czarnych felg a twoja jakby byla chrommmmm.....mmmmmm :-Peagle250 pisze:Nie wiem akurat czemu ten wydech szpeci, moim zdaniem jest nieziemski, no ale o gustach się nie dyskutuje, a najważniejsze to żeby właścicielowi (czyli mi) się podobało a tak jest.BiLu pisze:wydech szpeci, reszta OK ;-)
Wiadomo że trzeba uważać i to nawet bardzo, bo profil opony to 30 :mrgreen: więc na naszych drogach raczej słabe rozwiązanie. Osobiście to nie radziłbym zakładać większej felgi niż 20", tutaj już była taka odkąd ją kupiłem.Fura dobra
Jak ta felga się zachowuje na naszych drogach powiedz
Czemu akurat tak myślałeś, może masz jakieś informacje na temet tego samochofu o których ja nie wiem, to chętnie posłucham, ale wydaje mi się że wydech jest ze stali nierdzewnejHmm myślałem że wydech w tym akurat aucie jest tytanowy...
W niejbliższym czasie spostaram się dodać więcej zdjęć i może jakiś filmik, ale jestem strasznie zalatany i nie mam zabardzo na to czasu. PozdrawiamA środeczek zapodasz jakies foto??