FOTO:

![]() |
![]() |
![]() |

Nie wiem akurat czemu ten wydech szpeci, moim zdaniem jest nieziemski, no ale o gustach się nie dyskutuje, a najważniejsze to żeby właścicielowi (czyli mi) się podobało a tak jest.BiLu pisze:wydech szpeci, reszta OK ;-)
Wiadomo że trzeba uważać i to nawet bardzo, bo profil opony to 30 :mrgreen: więc na naszych drogach raczej słabe rozwiązanie. Osobiście to nie radziłbym zakładać większej felgi niż 20", tutaj już była taka odkąd ją kupiłem.Fura dobra
Jak ta felga się zachowuje na naszych drogach powiedz
Czemu akurat tak myślałeś, może masz jakieś informacje na temet tego samochofu o których ja nie wiem, to chętnie posłucham, ale wydaje mi się że wydech jest ze stali nierdzewnejHmm myślałem że wydech w tym akurat aucie jest tytanowy...
W niejbliższym czasie spostaram się dodać więcej zdjęć i może jakiś filmik, ale jestem strasznie zalatany i nie mam zabardzo na to czasu. PozdrawiamA środeczek zapodasz jakies foto??

Kolego fure masz zarabista i wydech kozak. Ja tylko np nie lubie czarnych felg a twoja jakby byla chrommmmm.....mmmmmm :-Peagle250 pisze:Nie wiem akurat czemu ten wydech szpeci, moim zdaniem jest nieziemski, no ale o gustach się nie dyskutuje, a najważniejsze to żeby właścicielowi (czyli mi) się podobało a tak jest.BiLu pisze:wydech szpeci, reszta OK ;-)
Wiadomo że trzeba uważać i to nawet bardzo, bo profil opony to 30 :mrgreen: więc na naszych drogach raczej słabe rozwiązanie. Osobiście to nie radziłbym zakładać większej felgi niż 20", tutaj już była taka odkąd ją kupiłem.Fura dobra
Jak ta felga się zachowuje na naszych drogach powiedz
Czemu akurat tak myślałeś, może masz jakieś informacje na temet tego samochofu o których ja nie wiem, to chętnie posłucham, ale wydaje mi się że wydech jest ze stali nierdzewnejHmm myślałem że wydech w tym akurat aucie jest tytanowy...
W niejbliższym czasie spostaram się dodać więcej zdjęć i może jakiś filmik, ale jestem strasznie zalatany i nie mam zabardzo na to czasu. PozdrawiamA środeczek zapodasz jakies foto??