... zobaczę w środę. Jak to się prezentuje jeszcze pierścienie centrujące dobrać. I przyceluje.
[ Dodano: 2017-04-05, 23:03 ]
... Tak więc koła założone dziś. Jeśli chodzi o ewentualne obcieranie opony o zwrotnice to nic się nie dzieje. Co do samej szerokości felgi dla mnie osobiście może przy szerokie kto co lubi, na sezon wyda potem zamontuje szerokość 255.
[ Dodano: 2017-05-03, 09:38 ]
Zmieniłem opony na 255/35/20 zdecydowanie lepiej się prezentuje. To znowu inny problem jest luz na pierścieniach centrujących już 2 zakładałem plastikowe i alu w felgę wchodzą ciasno ale na paisie jest luz .Pierścienie są na 57.1 zmierzyłem piasty wszystkie wyszły 56.9, czyli 0.2 różnicy wibracje przy 130km są nie do zniesienia, ale i wyważenie też raczej słabe było. Muszę wyważyć na wyważarce z testem drogowym myślę że to pomoże jeśli ktoś się przyłoży do tego wyważania a nie tylko pieniądze weźmie.....
[D2 ALL ] Czy felgi 9Jx20 ET37 bedzą pasować do D2 ?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Może piasta jest zużyta. Swego czasu u Dystoma zamawiałem dystanse z otworem na fi 56.95mm i pięknie wchodziły na piastę (na wcisk) i pasowalnie na felgę. Od tamtej pory 0 problemów. Co ciekawsze mierzyłem szyjkę na 3 innych zestawach i na wszystkich był wymiar fi56.95-57.00
H&R miałem 2 zestawy i zwracałem - było bicie.. I to nie przez niewyważenie. Okazało się, że o ile dystans w felgę jest pasowalnie to na piastę jest równa 0.1luzu.
Niech Ci dorobią Na wymiar te tulejki redukcyjne. Sam bym to zrobił ale póki co robię sprzęt na igiełkę po zakupie i nie da rady.
H&R miałem 2 zestawy i zwracałem - było bicie.. I to nie przez niewyważenie. Okazało się, że o ile dystans w felgę jest pasowalnie to na piastę jest równa 0.1luzu.
Niech Ci dorobią Na wymiar te tulejki redukcyjne. Sam bym to zrobił ale póki co robię sprzęt na igiełkę po zakupie i nie da rady.