[D3 03 4.2MPI ] Zblokowane podmenu CAR (Vehicle) w zielony
-
- Forum Audi A8
[D3 03 4.2MPI ] Zblokowane podmenu CAR (Vehicle) w zielony
Moge wejsc do zielonego MENU (aktywowalem przez VAG), ale nie mam mozliwosci wejscia w podmenu VEHICLE (CAR). Chce wlaczyc wyswietlanie CAR SUSPENSION - tak by bylo widoczne po kliknieciu na przycisk CAR w MMI. Na razie wyswietla mi tylko opcje SETTING a nie mam widoku samochodu i mozliwosci zmiany trybu zawieszenia. Pneumatyka na pewno jest, autko sie poziomuje. Prosze o pomoc
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Zniknęło, zmieniałeś soft, czy coś innego sam namieszałeś ? http://www.a8team.pl/d3-03-czy-wystepow ... t10854.htm
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
Takie już kupiłem i właśnie ogarniam powoli autkodice111 pisze:Zniknęło, zmieniałeś soft, czy coś innego sam namieszałeś ? http://www.a8team.pl/d3-03-czy-wystepow ... t10854.htm
Re: Zblokowane podmenu CAR (Vehicle) w zielony
Wcale mnie to nie dziwi ponieważ to czego szukasz jest w DIAG SETINGS a nie w VEHICLEeconestorex pisze:Moge wejsc do zielonego MENU (aktywowalem przez VAG), ale nie mam mozliwosci wejscia w podmenu VEHICLE (CAR). Chce wlaczyc wyswietlanie CAR SUSPENSION - tak by bylo widoczne po kliknieciu na przycisk CAR w MMI.
Ale ogólnie to osobom niezbyt wtajemniczonym nie polecam zabawy w zielonym menu bo można sobie przy okazji sporo szkód narobić.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
Re: Zblokowane podmenu CAR (Vehicle) w zielony
Dzieki FOSS! Udalo sie, wlaczylem AIR SUSPENSION w DIAGMENU, akceptacja. Oczywiscie po tym zabiegu wszystko na szaro! Brak mozliwosci zmiany poziomu. Przeszedlem procedure adaptacji zawieszenia, wylaczenie i wlaczenie autka i wszystko HULA! Menu zmiany i podnosnik aktywne! Kolo zmienione!FOSS pisze: Wcale mnie to nie dziwi ponieważ to czego szukasz jest w DIAG SETINGS a nie w VEHICLE
Ale ogólnie to osobom niezbyt wtajemniczonym nie polecam zabawy w zielonym menu bo można sobie przy okazji sporo szkód narobić.
Jeszcze raz dziekuje FOSS!