Tak, bez problemu.ryspih pisze:czy ktoś może mi podpowiedzieć czy do mojej d3 wejdą koła z rs6 c6 275/35/20 et 36 .
[D3 08 ] Dystanse... ale jakie?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
dzięki foss to jeszcze wykorzystam twoją wiedzę i zapytam czy jakieś dystanse będą potrzebne bo przy obecnym et25 mam idealnie zgrane z nadkolem a tam jest et36
[ Dodano: 2017-05-15, 13:51 ]
[ Dodano: 2017-05-15, 13:51 ]
nie wiem ale jak weszły mi tarcze z tego modelu p&p to chyba i koła powinny wejść?krzychu22.p1i pisze:Tylko jaki tam jest otwór centrujący?
rychu
jeśli szerokość felg jest taka sam to potrzebujesz 9mm dystansu aby wyglądało identycznieryspih pisze:dzięki foss to jeszcze wykorzystam twoją wiedzę i zapytam czy jakieś dystanse będą potrzebne bo przy obecnym et25 mam idealnie zgrane z nadkolem a tam jest et36
[ Dodano: 2017-05-15, 13:51 ]nie wiem ale jak weszły mi tarcze z tego modelu p&p to chyba i koła powinny wejść?krzychu22.p1i pisze:Tylko jaki tam jest otwór centrujący?
Co do dystansów..
Co powiecie na dystanse firmy RRcustoms?
https://shop.rrcustoms.pl/pl/c/DYSTANSE-PRZELOTOWE/203
Co powiecie na dystanse firmy RRcustoms?
https://shop.rrcustoms.pl/pl/c/DYSTANSE-PRZELOTOWE/203
sam tył to pewnie nie czujesz czy ewentualnie coś bije (bo jak już to jednak przody zazwyczaj czujemy)songo pisze:Tak jak pisałem wyżej po pomierzeniu samochodu zamówiłem dystanse 30 mm na tył
czy masz już przody? Przelotowe kupiłeś czy przykręcane?
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
jeśli chodzi o spasy to chętnie też zabiorę głos wydaje mi się, że zainteresuje to tych, którzy obawiają się dystansów i tego że auto będzie się źle prowadzić lub co gorsza, coś się urwie
Ciekawostką może być mój set na którym przejeździłem 16kkm w sezonie 2k17 i jeżdżę w sumie nadal Mianowicie mam na myśli dystanse które zrobiła mi bardzo fajna firma na moje specjalne zamówienie przód to 22mm tył 25mm, przykręcane do piast ale uwaga: z wbitymi szpilkami o średnicy 12mm ! (a8 seryjnie ma śruby 14mm) na to wrzucone nakrętki d1 oryginał.
i tak o to prosząc się o śmierć auto przelatało pierwszy ( i nie ostatni! ) sezon latając po dobrych, średnich i ch*jowych drogach, bez drgań, szarpań w koleinach i urywania się czegokolwiek. poniżej poglądowe foto jak to siedzi i zapejdala
Ciekawostką może być mój set na którym przejeździłem 16kkm w sezonie 2k17 i jeżdżę w sumie nadal Mianowicie mam na myśli dystanse które zrobiła mi bardzo fajna firma na moje specjalne zamówienie przód to 22mm tył 25mm, przykręcane do piast ale uwaga: z wbitymi szpilkami o średnicy 12mm ! (a8 seryjnie ma śruby 14mm) na to wrzucone nakrętki d1 oryginał.
i tak o to prosząc się o śmierć auto przelatało pierwszy ( i nie ostatni! ) sezon latając po dobrych, średnich i ch*jowych drogach, bez drgań, szarpań w koleinach i urywania się czegokolwiek. poniżej poglądowe foto jak to siedzi i zapejdala
Przód 20mm, tył 25mm.mario3231 pisze:Może ktoś podpowie jakie można dać dystanse do felg 20 8,5j Et 45 oponki 255/40 żeby miało to ręce i nogi.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Właściwie to 20-tki też można dostać przykręcane.mario3231 pisze:Dystanse 20 to przelotowe a 25 to lepiej kupić przykręcane czy też przelotowe ?
Kiedyś kupowałem tylko niemieckie H&R ale od jakiegoś czasu kupuję od firmy DYSTOM i też jest wszystko ok.mario3231 pisze:Foss masz jakiegoś dobrego i sprawdzonego sprzedawcę .
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-