Próbuje, na razie nie idziejordan233 pisze:
pinceta???
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 04 ] Telefon + bluetooth
-
kkrzysi0
- Forum Audi A8

-
Marcin2013
- Super Klubowicz

-
kkrzysi0
- Forum Audi A8

- FOSS
- Super Klubowicz

To może być zależne od wersji softu i myślę, że też konkretnego softu w telefonie.Marcin2013 pisze:książka się synchronizuje, ale trzeba poczekać...
U mnie niestety książki z telefonu nie czyta. Ale mam jakiś rzadszy model Samsunga LTE.
Poza tym w aucie soft 5150 i to prawdopodobnie w tym może być problem bo przecież to softu 5750 jest również jedna płyta aktualizacji tylko do telefonu.
Jak znajdę więcej czasu na własne auto to ruszę z tą płytą ale to raczej nie prędko bo mam na niego plan na kilka innych rzeczy które dla mnie osobiście uważam za bardziej ważne
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
jordan233
- Super Klubowicz

FOSS pisze:Poza tym w aucie soft 5150 i to prawdopodobnie w tym może być problem bo przecież to softu 5750 jest również jedna płyta aktualizacji tylko do telefonu.Marcin2013 pisze:książka się synchronizuje, ale trzeba poczekać...
ja mam 5150PL i wszystko w BT działa,książka itp.
testowane S4 ,S6 EDGE,S7 EDGE -działa bez zarzutu.
-
Marcin2013
- Super Klubowicz

Ja mam soft 4200 coś takiego i jest tak że wybierane numery pokazuje tylko nie od razu za każdym razem trzeba czekać, z ciekawości zmierzę, a jeśli chodzi o spis tel to też się długo ładuje za każdym razem, dzieje sie tak pewnie dlatego że to nie jest telefon tylko zestaw głośnomówiący, ale jest opcja przekopiowania numerów, ale tylko jak się nie mylę to 150 szt. na stałe.
-
kkrzysi0
- Forum Audi A8

- drago_o
- Super Klubowicz

A moduł dachu nie jest standardowo już wyposażony we wszystko co potrzeba?
NA pewno światłowód jeszcze i trochę kabla
NA pewno światłowód jeszcze i trochę kabla
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
-
Pczester
- Super Klubowicz

Zmieniłem u siebie jakiś czas temu moduł telefonu z MOTOROLI na Bluetooth. Wszystko działa oczywiście, tylko mam błąd anteny (antena bluetooth jest podłączona ale to jest chyba błąd tej anteny co idzie z dachu do modułu. Można usunąć jakoś ten błąd
wykodować? Z tego co pamiętam w module bluetooth miałem miejsce na antenę bluetooth oraz drugie gniazdo antenowe brązowe w które wpiąlem kabel antenowy z mojej wiązki. Jedynie w podłokietniku mam wszystko odpiete.
wykodować? Z tego co pamiętam w module bluetooth miałem miejsce na antenę bluetooth oraz drugie gniazdo antenowe brązowe w które wpiąlem kabel antenowy z mojej wiązki. Jedynie w podłokietniku mam wszystko odpiete.
- mkbewe
- Super Klubowicz

Panowie taka ciekawostka a zarazem problem
Zmieniłem moduł na BT
i wszystko śmiga, ksiązkę widzi, łączy się bez problemu itd
Ale przestało mi działać VoieControll czyli SDS, jak mi wcześniej wszystko chodziło pięknie ładnie tak teraz nic, Jak naciskam przycisk to na fisie mam komunikat "button not used" czy jakoś tak
//
chciałbym żeby mi SDS działał jak wcześniej, czy może trzeba więcej pinów przełożyć niż te 5 jak w instrukcji ??
Zmieniłem moduł na BT
i wszystko śmiga, ksiązkę widzi, łączy się bez problemu itd
Ale przestało mi działać VoieControll czyli SDS, jak mi wcześniej wszystko chodziło pięknie ładnie tak teraz nic, Jak naciskam przycisk to na fisie mam komunikat "button not used" czy jakoś tak
chciałbym żeby mi SDS działał jak wcześniej, czy może trzeba więcej pinów przełożyć niż te 5 jak w instrukcji ??