Witam wszystkich . Tak jak w temacie czy posiada ktos TUV CERTYFIKAT do AUDI A8 D2 4,2 QUATRO??
krystian2610, Twój temat co do intencji, budzi moje wątpliwości.
Jeżeli chcesz go kontynuować to poproszę na PW kilka słów wyjaśnienia o co dokładnie chodzi.
Pozdrawiam, FOSS.
TUV CeRTYFIKAT
-
- Forum Audi A8
TUV CeRTYFIKAT
Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 23:21 przez krystian2610, łącznie zmieniany 4 razy.
Kolego krystian2610, kto na chłopski rozum kto ci skseruje tuv ???
Ja nie chciał bym żeby gdzieś po europie jeździł samochód o takich samych nr nadwozia jak mój . Sorki .
Ja nie chciał bym żeby gdzieś po europie jeździł samochód o takich samych nr nadwozia jak mój . Sorki .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
:lol: :lol: :lol: następny cwaniaczek ;-)krystian2610 pisze:Witam wszystkich . Tak jak w temacie czy posiada ktos TUV CERTYFIKAT do AUDI A8 D2 4,2 QUATRO jesli tak prosil bym o scan na krystian2610@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam z Majorki
[ Dodano: 2010-11-28, 10:44 ]
i dlatego nie powinien nikt przesłać........colln pisze:nie sądzę by chciał z tym jeździć, to się skanuje podmienia numery kilometry potem drukuje i daje nowemu "głupiemu" nabywcy auta w PL jakie to świetne i serwisowane auto właśnie kupuje
Na tą chwilę temat ten budzi moje wątpliwości więc go zamykam.
krystian2610, jeżeli chcesz go kontynuować to poproszę na PW kilka słów wyjaśnienia o co dokładnie chodzi.
FOSS.
krystian2610, jeżeli chcesz go kontynuować to poproszę na PW kilka słów wyjaśnienia o co dokładnie chodzi.
FOSS.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-