I jak tam Panowie ? Ja dostałem 2 gi moduł na testny podobnosz sprawny, jednak nie moge wbic mu kodowania, loguje się, wchodzi kodowanie, kasuje błędy chwile brak błeędów po wyjściu z modułu kodowanie znowu 000000 Ja pierdziele :<
Zna ktoś ogarniętego elektromechanika?
[D3 02 4.2MPI/LPG ] Wymiana sterownika ABS
Robiłem już takie przypadki... i auta jeżdżą.raftor pisze:I jak tam Panowie ? Ja dostałem 2 gi moduł na testny podobnosz sprawny, jednak nie moge wbic mu kodowania, loguje się, wchodzi kodowanie, kasuje błędy chwile brak błeędów po wyjściu z modułu kodowanie znowu 000000 Ja pierdziele :<
Zna ktoś ogarniętego elektromechanika?
Ale ja to mogę zaproponować dopiero przełom sierpnia i września bo na razie to parking zaczyna mi się kończyć i wydaje się że nic nie ubywa
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Kodujesz według rosstech z Youtube? Z tego co wiem sterownik musi mieć ten sam numer Boscha.
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6
FOSS, Wiem wiem Foss, jednak ja już nie chce tyle czekać :<
xluqas, Naturalnie nr się zgadzają, co najciekawsze po powrocie do sowjego starego sterownik on również jest rozkodowany i ta sama historia , czytałem już na forum że czasami lepszy kabelek dawał rade, ja mam niestety tylko VCDS, więc szukam speca który zajmie się tym tematem.
xluqas, Naturalnie nr się zgadzają, co najciekawsze po powrocie do sowjego starego sterownik on również jest rozkodowany i ta sama historia , czytałem już na forum że czasami lepszy kabelek dawał rade, ja mam niestety tylko VCDS, więc szukam speca który zajmie się tym tematem.
Nic w tym dziwnego - odpięcie sterownika od zasilania i ponowne podpięcie usunie kodowanie.raftor pisze:co najciekawsze po powrocie do sowjego starego sterownik on również jest rozkodowany i ta sama historia
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-