A6 C5 Avant 2.4 ALF by Michal_ST
Coś przy aucie się dzieje cały czas.
Zakupione:
Mocowanie górne amortyzatora x2 Meyle 8E0 513 353 B
Tuleje tylnej belki Maxgear 4B0 501 521 E
Olej Valvoline 5w40 6litrów - drobna pomyłka sprzedawcy wysłał 10w40 więc wymiana się wydłuży.
Filtr zostanie zakupiony zastanawiam się czy brać Mann czy Filtrona.
Filtr powietrza też do wymiany - obecnie Boscha zastanawiam się nad filtrem KN tylko nie mokrym ponoć jest lepszy ale nie polecany do aut z przepływomierzem
Zakupione:
Mocowanie górne amortyzatora x2 Meyle 8E0 513 353 B
Tuleje tylnej belki Maxgear 4B0 501 521 E
Olej Valvoline 5w40 6litrów - drobna pomyłka sprzedawcy wysłał 10w40 więc wymiana się wydłuży.
Filtr zostanie zakupiony zastanawiam się czy brać Mann czy Filtrona.
Filtr powietrza też do wymiany - obecnie Boscha zastanawiam się nad filtrem KN tylko nie mokrym ponoć jest lepszy ale nie polecany do aut z przepływomierzem
pb41ns, przetestuje zobaczę
martin_rs4, ciekawa alternatywa z tym stożkiem jednak by stożek funkcjonował w pełni potrzebny jest odseparowany dolot zimnego powietrza.
Ale ten porządek co masz pod maską chciałbym tak
Ogólnie przed Zlotem będzie jeszcze trochę mechaniki trochę estetyki.
Błotnika mi się pomalować pewnie nie uda (będzie siara audi z wrzerą i szpachlą )
Jak coś zajmuje jakieś miejsce za krzaczkiem
martin_rs4, ciekawa alternatywa z tym stożkiem jednak by stożek funkcjonował w pełni potrzebny jest odseparowany dolot zimnego powietrza.
Ale ten porządek co masz pod maską chciałbym tak
Ogólnie przed Zlotem będzie jeszcze trochę mechaniki trochę estetyki.
Błotnika mi się pomalować pewnie nie uda (będzie siara audi z wrzerą i szpachlą )
Jak coś zajmuje jakieś miejsce za krzaczkiem
Dziś auto było na geometrii - bez rewelacji
Pęknięta łapa skrzyni biegów i wiele innych.
Ogólnie to zakupiłem zbiornik paliwa oraz listę ozdobną pod lampę.
Walczę z przekładką trójkątów mocujacych z moich starych luster EU do obecnych Allroad UK . Może jakieś podpowiedzi??
Niebawem wrzucę kilka fotek auto jak narazie się nie zmienia.
I pytanko czy używał ktoś środka Nielsen Nap Low Foam do tapicerki materiałowej??
Pęknięta łapa skrzyni biegów i wiele innych.
Ogólnie to zakupiłem zbiornik paliwa oraz listę ozdobną pod lampę.
Walczę z przekładką trójkątów mocujacych z moich starych luster EU do obecnych Allroad UK . Może jakieś podpowiedzi??
Niebawem wrzucę kilka fotek auto jak narazie się nie zmienia.
I pytanko czy używał ktoś środka Nielsen Nap Low Foam do tapicerki materiałowej??