III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
[center]...
Przypominamy ewentualnym zapominalskim o zaległych płatnościach,
które muszą być zaksięgowane do końca tego miesiąca.
Zostały TYLKO 3 dni !!! Prosimy więc nie zwlekać do ostatniej chwili.
Jednocześnie zachęcamy niezdecydowanych do zapisów i wspólnej, dobrej zabawy w Zakopanem.
...[/center]
[ Dodano: 2017-07-29, 21:59 ]
[center]...
!!! PŁATNOŚCI - PŁATNOŚCI - PŁATNOŚCI !!![/center]
Przypominamy ewentualnym zapominalskim o zaległych płatnościach,
które muszą być zaksięgowane do końca tego miesiąca.
Zostały TYLKO 3 dni !!! Prosimy więc nie zwlekać do ostatniej chwili.
Jednocześnie zachęcamy niezdecydowanych do zapisów i wspólnej, dobrej zabawy w Zakopanem.
...[/center]
[ Dodano: 2017-07-29, 21:59 ]
[center]...
!!! PŁATNOŚCI - PŁATNOŚCI - PŁATNOŚCI !!![/center]
Przelew ode mnie polecial jak cos... bedzie w poniedzialek pewno
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez robertas, łącznie zmieniany 1 raz.
witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
jak bedą chętni do kolumny to sie postaram dopasować do innych.
jak nie bedzie chetnych to wyjade w nocy ze srody na czwartek. bo obiecałem córce ze odwiedzimy ZATOR (najwiekszy park rozrywki dla dużych i małych). a w niedziele po zlocie mam w planie zajechać do KOPALNI soli w Wieliczce.
jak nie bedzie chetnych to wyjade w nocy ze srody na czwartek. bo obiecałem córce ze odwiedzimy ZATOR (najwiekszy park rozrywki dla dużych i małych). a w niedziele po zlocie mam w planie zajechać do KOPALNI soli w Wieliczce.
Kupilam dzisiaj bilet na Eurotunnel do Calais. Mam zamiar wyjechac w srode 13/09 po pracy i byc w Zakopanym na max. 10.00 rano w czwartek, bo musze odpalic kompa i pracowac zdalnie ;-)
Ile czasu realnie zajmuje przejazd z Krakowa do Zakopanego? Nie wiem na ile mam wierzyc nawigacji i Google i jaka wziac poprawke. Nigdy nie jechalam tamtedy samochodem.
Ile czasu realnie zajmuje przejazd z Krakowa do Zakopanego? Nie wiem na ile mam wierzyc nawigacji i Google i jaka wziac poprawke. Nigdy nie jechalam tamtedy samochodem.
Te 2 godzinki to mysle czas dosc realny z Krakowa do Zakopca tak jak google pokazuja... Wszystko zalezy czy sie po trasie cos nie wydarzy i czy beda korki bo sa tam takie 2 punkty gdzie idzie stracic troche czasu... Ja jak bylem w lutym stracilem tam z pol godziny przed takim mostem... A inni jadac tam w innych godzinach przejechali lajtowo
Odezwe sie do Ciebie blizej terminu moze bedziemy mogli poleciec razemrafik2204 pisze:witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
Będę leciał z Kołobrzegu i chętnie się podłącze w godzinach porannycheed pisze:Odezwe sie do Ciebie blizej terminu moze bedziemy mogli poleciec razemrafik2204 pisze:witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
[center]Panie i Panowie,
przedstwiam poniżej ostateczną listę na III Ogólnopolski Zlot A8Team.
Osoby, niezdecydowane lub które sie spóźniły z podjęciem decyzji w odpowiednim czasie, wyrażają natomiast chęć uczestnictwa w Zlocie, proszone są indywidualny kontakt z Hotelem i organizacje na własną rękę.
Przypominam również osobom, które mają zamiar pojawić się na zlocie choćby na kilka godzin, cały dzień (w tym uczestnicwo w grach, zabawach, konkursach z nagrodami) o wczesniejszą informacje oraz wpłatę 100zł wpisowego. Jest również możliwosć uczestnictwa w kolacji grillwej (tu też prosimy o informację).
Osoby oznaczone na niebiesko będą zakwaterowane razem w jednym pokoju Komfort, bądź dwóch Standard - ustalamy z Hotelem.
[/center]
...słuchajcie, już co raz bliżej niż dalej odliczamy niecierpliwie dni Niebawem przedstawimy szczegółowy plan zlotu, a tymczasem zapraszam do debaty na temat dojazdu do Hotelu> kto, kiedy, jak ....>> Lecimy kolumną do Zakopanego <<
przedstwiam poniżej ostateczną listę na III Ogólnopolski Zlot A8Team.
Osoby, niezdecydowane lub które sie spóźniły z podjęciem decyzji w odpowiednim czasie, wyrażają natomiast chęć uczestnictwa w Zlocie, proszone są indywidualny kontakt z Hotelem i organizacje na własną rękę.
Przypominam również osobom, które mają zamiar pojawić się na zlocie choćby na kilka godzin, cały dzień (w tym uczestnicwo w grach, zabawach, konkursach z nagrodami) o wczesniejszą informacje oraz wpłatę 100zł wpisowego. Jest również możliwosć uczestnictwa w kolacji grillwej (tu też prosimy o informację).
Osoby oznaczone na niebiesko będą zakwaterowane razem w jednym pokoju Komfort, bądź dwóch Standard - ustalamy z Hotelem.
[/center]
...słuchajcie, już co raz bliżej niż dalej odliczamy niecierpliwie dni Niebawem przedstawimy szczegółowy plan zlotu, a tymczasem zapraszam do debaty na temat dojazdu do Hotelu> kto, kiedy, jak ....>> Lecimy kolumną do Zakopanego <<
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez CINEK, łącznie zmieniany 2 razy.
to nie jest zwykły napęd...to