<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pDVI3fkkfEI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
![]() |
![]() |
![]() |
Odezwe sie do Ciebie blizej terminu moze bedziemy mogli poleciec razemrafik2204 pisze:witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
jak bedą chętni do kolumny to sie postaram dopasować do innych.
jak nie bedzie chetnych to wyjade w nocy ze srody na czwartek. bo obiecałem córce ze odwiedzimy ZATOR (najwiekszy park rozrywki dla dużych i małych). a w niedziele po zlocie mam w planie zajechać do KOPALNI soli w Wieliczce.
Będę leciał z Kołobrzegu i chętnie się podłącze w godzinach porannycheed pisze:Odezwe sie do Ciebie blizej terminu moze bedziemy mogli poleciec razemrafik2204 pisze:witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
jak bedą chętni do kolumny to sie postaram dopasować do innych.
jak nie bedzie chetnych to wyjade w nocy ze srody na czwartek. bo obiecałem córce ze odwiedzimy ZATOR (najwiekszy park rozrywki dla dużych i małych). a w niedziele po zlocie mam w planie zajechać do KOPALNI soli w Wieliczce.