tak dla ścisłości to tylko MB robi coupe na bazie limuzyny. CL jest zbudowany na bazie S'ki, a BMW 6 jest na bazie serii 5. Jest wyraźnie mniejszy od 7emy.bronko86 pisze:PEPOL D2 pisze:Jak dla mnie limuzyna powinna zostać limuzyną.
Ta audi przypomina mi calibre. :shock:
A CL lub seria6 co Ci przypomina ;-) ? pozdro
A8 coupe
-
- Forum Audi A8
szoszon1983 pisze:tak dla ścisłości to tylko MB robi coupe na bazie limuzyny. CL jest zbudowany na bazie S'ki, a BMW 6 jest na bazie serii 5. Jest wyraźnie mniejszy od 7emy.bronko86 pisze:PEPOL D2 pisze:Jak dla mnie limuzyna powinna zostać limuzyną.
Ta audi przypomina mi calibre. :shock:
A CL lub seria6 co Ci przypomina ;-) ? pozdro
Chodziło mi ogólnie o duze luks coupe a bmw najwieksze ma serie 6 ;-)
-
- Forum Audi A8
To ja dodam swoje parę groszy
Takie Audi A8 Avant nadawałoby się na Karawan hehehe
Pracuję w zakładzie pogrzebowym i czasami przysyłają nam różne foldery firm takich
jak Pilato czy Poolman (sorry za ewentualne błędy w nazwach) i raz widziałem
przez jedną z tych firm przerobioną 7kę BMW i S-klasę MB
Już nie mówiąc o innych cudach jak Jaguar czy Royce Royce
za ogromne pieniądze... Więc dla chcącego nic trudnego !
Brać kątówkę, młotek i robimy Audi A8 Avant, Coupe itd ;P
A Admin i Moderatorzy tego forum wykładają na to kasę! hehehehehe
Takie Audi A8 Avant nadawałoby się na Karawan hehehe
Pracuję w zakładzie pogrzebowym i czasami przysyłają nam różne foldery firm takich
jak Pilato czy Poolman (sorry za ewentualne błędy w nazwach) i raz widziałem
przez jedną z tych firm przerobioną 7kę BMW i S-klasę MB
Już nie mówiąc o innych cudach jak Jaguar czy Royce Royce
za ogromne pieniądze... Więc dla chcącego nic trudnego !
Brać kątówkę, młotek i robimy Audi A8 Avant, Coupe itd ;P
A Admin i Moderatorzy tego forum wykładają na to kasę! hehehehehe
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
bronko86,
z tego co wiem to koledzy zapomnieli o coupe BMW seri 8 ???Chodziło mi ogólnie o duze luks coupe a bmw najwieksze ma serie 6
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Seria 8 to bardzo ładny samochód, a na tamte czasy kosmos ;-)PEPOL D2 pisze:Seria 6 klasyczna piekna sportowa coupe.Mam szacunek i sentyment do klasycznych ale starszych bmekmdamian pisze:bronko86,z tego co wiem to koledzy zapomnieli o coupe BMW seri 8 ???Chodziło mi ogólnie o duze luks coupe a bmw najwieksze ma serie 6
http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktu ... lcie-coupe
a co powiecie o tej propozycji? może jak wypuszczą wersję czterodrzwiową to i zrobią na tej platformie typowe coupe dwudrzwiowe :mrgreen:
a co powiecie o tej propozycji? może jak wypuszczą wersję czterodrzwiową to i zrobią na tej platformie typowe coupe dwudrzwiowe :mrgreen:
A to ciekawe, jeszcze o tym nie słyszałem :-osebos17 pisze:http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktu ... lcie-coupe
A7 to już całkiem spore auto (czterodrzwiowe sport coupe na płycie podwoziowej zdaje się że właśnie z A8 D3) ma już całkiem dużo miejsca w środku (MB CLS przy nim jest jak Civic przy Passacie) więc ciekawe jak duże mogło by być A9 :shock:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-