A6 C5 Avant 2.4 ALF by Michal_ST
W końcu skończy się wstyd przed innymi po tankowaniu i tankowanie po 15l max
Dokładnie z mojego kodu silnika.
Poszukuje łączników elastycznych 180x50 nie mogę natrafić w motoryzacyjnych na takie.
Ubolewam że nie mogę mieć wydechu z Q no ale cóż.
Chętnie bym gdzieś wyrwał tanio jakąś końcóweczke i dokładkę zderzaka z liftu.
Na listwy drzwiowe z S6 lub Allroad się nie porywam bo cena 450 zł komplet nie przerasta.
Poszukuje również takiego elementu jak włącznik świateł awaryjnych o oznaczeniu 4B0 941 509 E - sprawa pilna do Zlotu musi się pojawić.
Dokładnie z mojego kodu silnika.
Poszukuje łączników elastycznych 180x50 nie mogę natrafić w motoryzacyjnych na takie.
Ubolewam że nie mogę mieć wydechu z Q no ale cóż.
Chętnie bym gdzieś wyrwał tanio jakąś końcóweczke i dokładkę zderzaka z liftu.
Na listwy drzwiowe z S6 lub Allroad się nie porywam bo cena 450 zł komplet nie przerasta.
Poszukuje również takiego elementu jak włącznik świateł awaryjnych o oznaczeniu 4B0 941 509 E - sprawa pilna do Zlotu musi się pojawić.
no teoretycznie, tak bo dociążyłeś auto podnosząc masę ogólną a hamulce są te same... natomiast w przypadku zmiany felg na rozmiar większe nie powinno być to odczuwalne.Michal_ST pisze:Czy po wymianie opon za szersze i większe felgi siła hamowania będzie słabsza ??
Mógłbyś to odczuć zmieniając z 16" na 20"
to nie jest zwykły napęd...to
Próbowałem dzisiaj dostarczony środek od Nielsen.
Nie jestem zadowolony z działania może źle rozcieńczyłem
Fotel kierowcy jest do wymiany połamany przetarty i ma dziurki po papierosach.
Dwa fotele w b. dobrym stanie to koszt 240zł to już sam nie wiem zawsze myslałem o skórze.
Zakupiłem drugi raz folię do przyciemniania może drugi raz nie wywale 3m folii na marne.
Nie jestem zadowolony z działania może źle rozcieńczyłem
Fotel kierowcy jest do wymiany połamany przetarty i ma dziurki po papierosach.
Dwa fotele w b. dobrym stanie to koszt 240zł to już sam nie wiem zawsze myslałem o skórze.
Zakupiłem drugi raz folię do przyciemniania może drugi raz nie wywale 3m folii na marne.
Nie bardzo wiem gdzie mogę dodać swoje nie typowe zapytanie więc dodam w temacie auta. Interesuje mnie kwestia czy macie jakieś patenty by fotelik dziecięcy nie odgniatał się w kanapie bo jak wiadomo jeśli nie ma isofix w aucie to trzeba bardzo solidnie spiąć go pasem. Nie posiadam Isofix a koszt zakupu adapteru isofix 449zł ponadto do recaro trzeba dokupić przystawkę pod Isofix.