![]() |
![]() |
Skradzione pieniadze z karty przy jej uzyciu
UWAGA DO LUDZI PLACACYCH KARTĄ W ZAKOPANYM, PODCZAS JAKIEJS TRANSAKCJI BADZ WYPLATY PIENIEDZY NA STACJI BP W BANKOMACIE SKRADZIONO DANE MOJEJ KARTY I POBRANO MI ZNACZNA SUME PIENIEDZY , PRZESTRZEGAM SPRAWDZCIE STAN SWOICH KONT I MONITUJCIE TO PRZEZ JAKIS CZAS BYC MOZE TEZ WAM COS ZEJDZIE A BYC MOZE TO ZBIEG OKOLICZNOSCI I DANE ZOSTALY MI SKRADZIONE W INNY SPOSOB ALE TEGO WIEDZIEC W 100% NIE MOGE I JEDYNA WYPLATE JAKA PAMIETAM I TRANSAKCJE JAKIE DOKONYWALEM KARTA MIEJSCACH MI NIE ZNANYCH TO WLASNIE ZAKOPANE, SRODKI SCIAGNIETO MI Z KONTA POPRZEZ ZAKUP Z MOJEJ KARTY TRANSAKCJE ROBIONE PRZEZ CHINY / PEKIN ITP
bądź sobą, wariatów też lubią
To nie ma znaczenia czy Euronet czy inny bank. Nakładki robią na wszystkich producentów bankomatów. Są to małe wkładki w czytniki kart jak i całe facjaty.AMSTAFF pisze:Maciek to nakładka w bankomacie, musiałeś gdzieś wypłacać w jakimś euronecie
Niektóre bankomaty mają zabezpieczenie przed tzw skimmingiem, ale nie wszystkie.
To może utrzymuj stan tego konta w okolicy 1pln - może będzie bardziej im zależeć na pozytywnym zakończeniu sprawypreston81 pisze:poki co na czas reklamacji kase mi oddali ale jesli reklamacja nie bedzie dla mnie pozytywnie zakonczona to kasa z konta mi zniknie

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
a to nie wiesz że można zejśc poniżej zera?FOSS pisze:To może utrzymuj stan tego konta w okolicy 1pln - może będzie bardziej im zależeć na pozytywnym zakończeniu sprawypreston81 pisze:poki co na czas reklamacji kase mi oddali ale jesli reklamacja nie bedzie dla mnie pozytywnie zakonczona to kasa z konta mi zniknie

poniżej limitu salda co juz samo z siebie jest na minusie też

Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
Ale nie każde konto ma możliwość zrobienia debetu.maciu pisze:a to nie wiesz że można zejśc poniżej zera?![]()
poniżej limitu salda co juz samo z siebie jest na minusie też![]()
Czasem można to ustalić indywidualnie z bankiem. Ja w swoich kontach nie mam bo świadomie nie chciałem.
Mam złe doświadczenia z debetami.
Złe doświadczenia wynikające z procedur bankowych a nie mojego wykorzystywania debetu

A może chciałeś napisać "powyżej"?preston81 pisze:a kto powiedzial ze mam saldo ponizej zera?FOSS pisze:To może utrzymuj stan tego konta w okolicy 1pln - może będzie bardziej im zależeć na pozytywnym zakończeniu sprawy![]()

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
nie ma znaczenia, jeżeli nie będziesz miał na pokrycie jakichś opłat bankowych to zejdzieszFOSS pisze:Ale nie każde konto ma możliwość zrobienia debetu.maciu pisze:a to nie wiesz że można zejśc poniżej zera?![]()
poniżej limitu salda co juz samo z siebie jest na minusie też![]()
Czasem można to ustalić indywidualnie z bankiem. Ja w swoich kontach nie mam bo świadomie nie chciałem.
Mam złe doświadczenia z debetami.
Złe doświadczenia wynikające z procedur bankowych a nie mojego wykorzystywania debetu![]()

wtedy jeszcze mogą sobie naliczyć jakies karne opłaty wszystko w zalezności od umowy
którą się podpisywało
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
olac to Panowie powiem tak tylko fux lub 3 zmysl i moje zboczenie do kontrolowania wszystkiego pozwolily na przechwycenie tego , bo tak nawet bym sie nie skapnal a tu wstalem o 730 i piwerwsze co to moj mozg kazal mi zalogowac sie do banku a tam bach transakcje jakich nie znalem z godzi 3:40 tego samego dnia
i mowie sobie albo cos bralem i nie pamietam albo ktos mnie w ciula wali od razu do kompa analiza i telefon do banku , karta zablokowana

bądź sobą, wariatów też lubią
Nie mam umowy debetowej z bankiem. Celowo. Nie trzymam na głównym koncie kasy. Jak zapomniałem przelać a poszła rata kredytu to normalnie miałem saldo ujemne i zero gadania z bankiem, że przecież nie mogę mieć debetu 

Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG