![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 4.2 Quattro - Forumowa Książka Serwisowa - str.1
Jesli pytasz to fotele to najpierw je wyczyscilem cleaner firmy gliptone, pozniej calosc przemylem rozpuszczliniem do paznokcni ( ten dedykowany byl po prostu za drogi). Nastepnie padem szlifujacym zamtowilem fotel, po czym odtluscilem benzyna ekstrakcyjna. Na tak przygotowany fotel nakladalem malymi partiami lub miejscowo farbe z Lederzentrum i suszylem od razu po nalozeniu suszarka. Tak pojechalem caly fotel. Pozniej tylko nalozylem jeszcze raz farbe tonujaca, wysluszylem i nozylem odzywke do skor.
Troche roboty przy tym jest. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma...
Troche roboty przy tym jest. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma...

to nie jest zwykły napęd...to
...no i tak siedze i licze...
minęły 3 miesiące i znów pękło ponad 4tysie
nowe opony, radio,, końcówki kierownicze, zbieżność, siatki, nowe rury, tłumiki...dobrze, że za robociznę nie musze płacić
a tu jeszcze na dniach...nowe wahacze na przód, klocki do 360mm, geometria...
no i kuszą mnie już te adaptery multimedia do RNS-E do DVBT oraz kamery cofania...
już wiem chyba co mi Maciuś pod choinke kupi

no i kuszą mnie już te adaptery multimedia do RNS-E do DVBT oraz kamery cofania...

No tak jestpreston81 pisze:jak bys mieszkal w tej okolicy gdzie tylko sołtys i jego syn maja auta to tez bys mial takieMichal_ST pisze:To tanie OC masz

A na mojej wichurze mieszka cos ok 20K synów sołtysa razem z krowami

Wejdz sobie Maciuś np. na strone axa i tam takie cos do wypelnienia
Gdzie parkujesz pojazd w godzinach nocnych?
__-___
Znajdź kod Kopiuj kod
Gdzie parkujesz pojazd w ciągu dnia?
__-___
Znajdź kod
Zaznacz kiedys z ciekawosci wioche gdzie masz dzialke i zobacz co Ci wyliczy...biedaku z Poznania

Gdzie parkujesz pojazd w godzinach nocnych?
__-___
Znajdź kod Kopiuj kod
Gdzie parkujesz pojazd w ciągu dnia?
__-___
Znajdź kod
Zaznacz kiedys z ciekawosci wioche gdzie masz dzialke i zobacz co Ci wyliczy...biedaku z Poznania

Chcesz być zdrowszy... to weź tego nie liczCINEK pisze:...no i tak siedze i licze...minęły 3 miesiące i znów pękło ponad 4tysie
nowe opony, radio,, końcówki kierownicze, zbieżność, siatki, nowe rury, tłumiki...dobrze, że za robociznę nie musze płacić
![]()
no i kuszą mnie już te adaptery multimedia do RNS-E do DVBT oraz kamery cofania...już wiem chyba co mi Maciuś pod choinke kupi
![]()
![]()

Ja mam wprawdzie rozpisane ze szczegółami swoje chyba wszystkie naprawy ale nie spoglądam na pole "podsuma" oraz "suma" bo jeszcze przypadkiem dowiem się ile to jest a potem przypadkiem po pijaku wygadam się żonie

2kpln?....CINEK pisze:Do tego jeszcze jakis dobry assistance i mini Ac i mam juz kolo 2K![]()
Jakieś słabe zniżki musisz mieć bo ja za D3 za całość w tamtym roku nie zbliżyłem się do 2kpln a przecież moja tablice ma mokotowskie czyli praktycznie z samego centrum stolycy

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-