witam kolegów
czy któryś z Was może polecić jakiś warsztat blacharsko lakierniczy w Łodzi miałem stłuczkę oczywiście nie z mojej winy ale TU zaliczyło to zdarzenie jako szkodę całkowitą. Ceny ujęte po oględzinach to jakiś kosmos
dlatego postanowiłem wynająć firmę aby wyjąć od nich jak najwięcej i starać się to naprawić na własną rękę za dużo włożone w autko serca nie mówiąc o pieniądzach, sam silnik zrobiony na tip top, głowice robione u P. Kręgilckiego.
Proszę o pomoc jeżeli któryś z forumowiczów ma namiar na zaufany warsztat
pozdrawiam
Warsztat blacharsko-lakierniczy w Łodzi
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
post jest zamieszczony w dobrym dziale, skoro kolega poszukuje warsztatu...Ale tak poza tym, to post chyba nie w tym dziale co powinien być zamieszczony
Jest w Konstantynowie jeden z lepszych zakładów blacharsko - lakierników w tym regionie, jak nie dalej. Auto ze strony należy do właściciela. Zrobione będziesz mieć na tip top ale tanio raczej nie będzie
http://www.wasiak.com.pl/
lub też taniej i też podobno dobrze to Borsiak. PHU .
to nie jest zwykły napęd...to
aaa... sorka... gwoli wyjaśnienia...CINEK pisze:post jest zamieszczony w dobrym dziale, skoro kolega poszukuje warsztatu...Ale tak poza tym, to post chyba nie w tym dziale co powinien być zamieszczony
Ten post był wcześniej w innym dziale podklejony do cudzego tematu a ja go dzisiaj wydzieliłem i umieściłem tam gdzie być powinien
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-