[ - ] Ciekawe Audi A8 - allegro, mobile, ebay
ernesto,
Generalnie target na limuzyny klasy BMW 7, S klasa, A8, jest bardzo mały, teraz na topie jest D3, potaniało i jeszcze w miarę rozsądnie "jest trzymać ja przy życiu". Łatwo zauważyć że D2, W220, E38 umierają, ludzie ich nie chcą, byle serwis, byle awaria i koszt naprawy jest wyższy niż wartość auta. Więc targetem na stare auta tego typu sa pasjonaci. Jak już widzę takie auto na drodze to zazwyczaj jest zadbane. Co innego z D3 masa zajechanych gruzów zjechała od Turków i zalewa polskie drogi, ludzie myślą że za 2X tys kupią i będą jeździć A8, rzeczywistość szybko odsiewa tych których stać na utrzymanie od tych co sprzedają przy pierwszej awari.
Generalnie target na limuzyny klasy BMW 7, S klasa, A8, jest bardzo mały, teraz na topie jest D3, potaniało i jeszcze w miarę rozsądnie "jest trzymać ja przy życiu". Łatwo zauważyć że D2, W220, E38 umierają, ludzie ich nie chcą, byle serwis, byle awaria i koszt naprawy jest wyższy niż wartość auta. Więc targetem na stare auta tego typu sa pasjonaci. Jak już widzę takie auto na drodze to zazwyczaj jest zadbane. Co innego z D3 masa zajechanych gruzów zjechała od Turków i zalewa polskie drogi, ludzie myślą że za 2X tys kupią i będą jeździć A8, rzeczywistość szybko odsiewa tych których stać na utrzymanie od tych co sprzedają przy pierwszej awari.
-
- Forum Audi A8
Też mnie zastanowiło to przetarcie... Moje Audi A2, gdzie kierownica jest i starsza, i pewnie nieco gorsza, przy 200tys. wygląda lepiej.
Ale może ochroniarz miał szorstką grabę?
Brak szybra mnie jakoś nie dziwi... Może względy bezpieczeństwa?
Ja osobiście, jakbym mógł to też wybrałbym auta bez szybra, a niestety oba, tj. i A2 i A8 mam z.
Ale może ochroniarz miał szorstką grabę?
Brak szybra mnie jakoś nie dziwi... Może względy bezpieczeństwa?
Ja osobiście, jakbym mógł to też wybrałbym auta bez szybra, a niestety oba, tj. i A2 i A8 mam z.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Kazdy sie pali z zachytu swoim autem poza tym ta 8semka jest bardzo ładna ale co z tego jak ktos wystawia 15 letnie auto ze srednim wyposazeniem, i sporym przebiegiem jak na ta cene, bo wozil sie nia jakis typ z wyzszych sfer??
40K za to auto bylo by realne ale nie 70
A tu mam cukiereczka na sprzedaz .. Auto mameda khalidowa w przystepnej cenie
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a8-q ... z8zFQ.html
40K za to auto bylo by realne ale nie 70
A tu mam cukiereczka na sprzedaz .. Auto mameda khalidowa w przystepnej cenie
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a8-q ... z8zFQ.html
to nie jest zwykły napęd...to