[D4 11 ] Montaż lamp Matrix
Zebys nie pomylil pojec. Matrixy to nie sa zwykle full ledy.
Luknij tej film to zrozumiesz.
Koniecznie szukaj audi z Matrixami, fajny jest wyswietlacz head up z kamera do odczytywania znakow, Night Vision ciekawe ale napewno swoje kosztuje (zabawka). Kamera 360° bardzo super rzecz.
Mi osobiscie podoba sie jeszcze podawietlenie ambiente - tego nie mam.
Line assist - pilnowanie pasa ruchu jest wkurzajace na maksa wiec caly czas mam wylaczone.
Cruise Control - tempomat aktywny - fajne, ale zbyteczny bajer.
Aut pelno u niemca, ja chyba 11 sztuk przejzalem zanim znalazlem swoja. Do ilu ojro chcesz dac za auto? Jakis silnik i wersja zwykla, long czy rzadowa?
Luknij tej film to zrozumiesz.
Koniecznie szukaj audi z Matrixami, fajny jest wyswietlacz head up z kamera do odczytywania znakow, Night Vision ciekawe ale napewno swoje kosztuje (zabawka). Kamera 360° bardzo super rzecz.
Mi osobiscie podoba sie jeszcze podawietlenie ambiente - tego nie mam.
Line assist - pilnowanie pasa ruchu jest wkurzajace na maksa wiec caly czas mam wylaczone.
Cruise Control - tempomat aktywny - fajne, ale zbyteczny bajer.
Aut pelno u niemca, ja chyba 11 sztuk przejzalem zanim znalazlem swoja. Do ilu ojro chcesz dac za auto? Jakis silnik i wersja zwykla, long czy rzadowa?
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Czyli przedlift na LEDach. Za tyle lifta nie kupisz. Jesli o preFl chodzi w teorii xenon daje lepsze (wiecej lumenow) swiatlo, ale... porownaj sobie na zywo. Z reszta dla samych reflektorow samochodu nie warto kupowac, kup to co bedzie w lepszym stanie.
PS - przy zwyklej lampie xenonowej, bodaj kierunkowskaz jest na zwyklej zarowce a nie na pasku DRL.
PS - przy zwyklej lampie xenonowej, bodaj kierunkowskaz jest na zwyklej zarowce a nie na pasku DRL.
Black Cars Matters
Ja równieżmaciu pisze:nie wiem jak w D4 ale po przeróbce w D3 na led stwierdzam że jest dokładnie odwrotnie
Lumeny lumenami ale moim subiektywnym zdaniem lampy LED u mnie w D3 świecą lepiej niż wcześniejszy xenon
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-