[A8 D2 pre-FL] Obniżenie zawieszenia.
Wcale nie jest źle ja miałem pierwszy samochód golfa i leżał mocno na glebie audi jest tak samo po prostu trzeba umieć jeździć na glebie jak ktoś ma wprawę to można śmigać wiadomo wolniej i ostrożniej ale dać się da
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
wiem że się da bo 2 lata jeździłem obniżoną o 8cm Audi A4 ale po prostu na naszych drogach ciężko się jeździ z takim zawieszeniem, w niektórych miejscach krawężniki są wysokie jak diabli, asfalt jest pofałdowany, koleiny itd i nie ma możliwości żeby nie rozbić misy albo nie wgiąć progu nawet jak bardzo uważasz
Wiem wiem doskonale krawężniki nie straszne nie ma czego się bać po krawężnikach się nie jeździ ale fałdy i koleiny to najgorsze co może być
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Poprostu obniżanie nie jest dla każdego. Wiadomo ze jak ktoś kupuje A8 po to żeby komfortowo i dynamicznie jeździć to nie będzie na siłe obniżał tylko po to żeby ładnie wyglądało ale tez nie może negować tego że ktoś to lubi i czuje.hipcio pisze: ps. Kiedyś sam się bawiłem w takie żeczy i chyba każdy musi przez to poprostu przejść.
Od 11 lat każde moje auto jest obniżone i nie mam zamiaru tego zmieniać. Za pare lat jak kupie D3 po lifcie to z pewnością będzie dobrze leżeć :lol:
Bardzo mądre słowa Ja też jeżeli będę zmieniał auto to na pewno gleba tam też zawitaPszendza pisze:Poprostu obniżanie nie jest dla każdego.
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Co do obniżania to dodam swoje 5 groszy. Faktycznie, nie jest dla każdego, dla mnie nie Swój krążownik obniżyłem o 35mm i dałem fele 17 no i po dziurach strasznie siedzenie boli, jednak na Autobanie jest miodzio! Zimą na felach 15' jadąc po wybojach jest spoko. Wizualnie to o niebo lepiej chociaż zauważyłem, że czarny kolor autka dużo wybacza jeśli chodzi o obniżenie. Moja srebrna A4 na 17' bez obniżonego zawiasu wyglądała masakryczne, kumpel zaś ma czarną A4 B5 nie obniżoną na tych samych felach i u niego tragedii już nie ma. Jechałem też A8 D2 W12 na 20' i na zawiasie 1 BE i w sumie był bardziej komfortowy niż mój ( a może byłem za bardzo podjarany ).