[A8 D2 pre-FL] Obniżenie zawieszenia.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Cezar 88
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu
ja swoja a8 tez przyciagnelem do ziemi o 3 cm kupilem kompletne zawieszenie i powiem wam czaderski efekt ale juz pare razy udalo mi sie zderzak zachaczyc i raz wyrwac go ale naszczescie skonczylo sie tylko na odkreceniu i zalozeniu na slizg efekt fajny ale nie na nasze chodniki podjazdy 8-) :evil: :roll:
audi forever
sprzedam KAWASAKI 636 z 2002 roku 11 tys
sprzedam KAWASAKI 636 z 2002 roku 11 tys
ja tez młody jestem ale tez juz wyroslem z obnizania auta i ide w strone komfortu i ciszy i na to teraz choruje :mrgreen: nastepne auto bedzie pewnie brzydsze od a8 ale napewno cichsze :-D
a macie jakas recepte jak bez utraty komfortu wyrownac przod z tyłem?? w sensie ze przod jest za wysoko w stosunku do tylu i wyglada to co najmniej zle
a macie jakas recepte jak bez utraty komfortu wyrownac przod z tyłem?? w sensie ze przod jest za wysoko w stosunku do tylu i wyglada to co najmniej zle
http://www.youtube.com/pszendzaLarous pisze:to mi się podobatutenhamon pisze:Tutaj ładnie pokazane jak to w czasie jazdy się prezentuje
nie wiecie czy są takie dostępne na europejskim rynku ? :mrgreen:
Paoo pisze:Ja się zgadzam z kolegą sebamac-kg.Czy tej klasy auto jakim jest Audi A8 jest autem do tuningów. :-/ nie bawi mnie to tak robią młodziaszki po 18l co dopiero zdali prawko i maja bogatych rodziców.To jest auto Flagowe limuzyna i tak powinno pozostać.Ale jak ktos ma ochotę się pobawic to proszę bardzo tylko niech pokaże foto później może też komuś się przyda.Pozdrowionka!!!
A jak ktos nie ma bogatych rodziców a ja mam wiecej lat niż 18 (serio chcial bym je miec) to jak obniżyc auto bo dla mnie po pierwszych 2 godzinach to czarna magia :oops: :-D
nie polecam obniżania autka, równa się to z twardszym zawieszeniem co po jakimś czasie przekłada się na to że autko skrzypi jak szalone, niektóre elementy się potrafią obluzować,a deska rozdzielcza skrzypi jak szalona na byle nierówności. do tego bóle kręgosłupa i wstrząs mózgu do tego nie na nasze drogi, sam nieraz zawisłem na "śpiącym policjancie" a podwozie po zimie było wyszlifowane, nieraz wyrywał się zderzak z uchwytów a o wjeździe na krawężnik możesz zapomnieć