Nie kupowałem bo udało się znaleźć sanki w bardzo dobrym stanie i tuleje po ocenie mechanika są też ok więc jeszcze spokojnie można na nich jeździć. Z tego co wiem te tuleje to tylko oryginał, cena koło 300 zł/szt ale widzę, że mają tutaj
https://poliuretany.olkusz.pl/pl/audi-a ... -1szt.html. Tylko zastanawia mnie jedno: jak patrzyłem po numerach części to tuleje na przód wózka mają numer 4D0505145J a na tył 4D0505145K więc chyba czymś się różnią (chociaż z rysunku to nie wynika) natomiast te z poliuretanu są 4 takie same...
Dzisiaj zrobione - nowa rama pomocnicza tył, łączniki stabilizatora tył, wahacze zbieżności, tuleje zwrotnic, komplet tulejek tylnych górnych wahaczy, nowe mocowania wydechu, filtr paliwa, praktycznie wszystkie nowe śruby, podkładki i nakrętki w tylnym zawieszeniu. Parę miesięcy temu wymienione zostały wszystkie inne tuleje tylnego zawieszenia (co opisywałem jakiś czas temu) więc tylne zawieszenie jest tip-top

Jedyne stare tuleje zostały w ramie pomocniczej ale są w na tyle dobrym stanie, że spokojnie długo posłużą.