Usterki w zakresie podświetlenia tablicy rejestracyjnej nigdy nie pokazuje na FIS.Pczester pisze:A u mnie prawe podświetlenie tablicy jest przepalone i błędu nie pokazuje.... 🤔
Błąd zapisuje się tylko w sterowniku.
Usterki w zakresie podświetlenia tablicy rejestracyjnej nigdy nie pokazuje na FIS.Pczester pisze:A u mnie prawe podświetlenie tablicy jest przepalone i błędu nie pokazuje.... 🤔
zgadzam siedice111 pisze:Im tablica mniej widoczna..tym lepiej
a myslalem ze tuning wizualny tak jak ludzie wsadzaja ledowe podswietlenie calego wnetrza - stevie wonder editionleon0376 pisze:Wymiana żarówek to żaden tuning .
No chyba ze tak to rozwiń temat chetnie sie dowiem czegoś o czym nie mam pojecia
No akurat radar ma to gdzies czy podświetlona jest tablica czy niedice111 pisze:Im tablica mniej widoczna..tym lepiej
No, wreszcie jakiś jeden normalnydice111 pisze:Im tablica mniej widoczna..tym lepiej
Zły kalifat Co do LEDów - wnętrze jest fajne, zawsze można wsadzić ciepłe (choć są droższe), ale jeśli o blachy chodzi sporo osób przesadza, świeci to potem łącznie z cestą jakby neon a'la szybcy i wściekli był pod samochodem.leon0376 pisze:Mnie chcieli wylepić podczas kontroli 90€ za slabo widoczna tablice
Dlatego zostawię jedną żarówkę 😁preston81 pisze:ledowe podswietlenie tuning aka cyganeria oswietlenie jak w labolatorium