[D2 ALL ] Pamięć pasażera - pasy
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
[D2 ALL ] Pamięć pasażera - pasy
Czy pasy pasażera w D2 miały regulacje z pamięci ? Z tego co widzę to pozycjonery pasa kierowcy są podpięte do modułu kierownicy, a pas pasażera ma podpięty tylko silnik wiec wychodzi na to ze pamięć steruje tylko ustawieniami fotela.
Black Cars Matters
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- dice111
- Moderator
Ale mam schemat z S8 FL i nie widać. Tak przy okazji Krzycho - udało się dorwać moduł z ta gwiazdką, tj:
.. i teraz pytania jak to działa
- naciskasz gwiazdkę i fotel pasażera co robi ? jedzie maksymalnie do tyłu ?
- jest to zależne od sterownika pod fotelem, czy od modułu z przyciskami ? bo teoretycznie można se na pozycji 4 - czy * zaprogramować to samo, żeby odjeżdżał
- co robi ten z tyłu poniżej i jaki jest numer tej części ?
.. i teraz pytania jak to działa
- naciskasz gwiazdkę i fotel pasażera co robi ? jedzie maksymalnie do tyłu ?
- jest to zależne od sterownika pod fotelem, czy od modułu z przyciskami ? bo teoretycznie można se na pozycji 4 - czy * zaprogramować to samo, żeby odjeżdżał
- co robi ten z tyłu poniżej i jaki jest numer tej części ?
Black Cars Matters
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
A więc tak, ten z gwiazdką (*) idzie na stronę kierowcy a pasażer ma 1234. Zasada jest taka, że pod * zapisujesz ustawienie fotela pasażera Resztę szczegółów podam jak będę miał PL wersję instrukcji.
Mały przycisk w boczku tylnych drzwi służy do ręcznego przesuwania przedniego fotela przód/tył aby pasażer z tyłu miał więcej miejsca na nogi (ustawienie to można wyłączyć z pozycji kierowcy przyciskiem do wyłączania opuszczania szyb i zapalniczki) Długi przycisk służy do włączania przesuwania przy otwarciu lub zamknięciu drzwi. Nr podam jak znajdę w graciarni.
Mały przycisk w boczku tylnych drzwi służy do ręcznego przesuwania przedniego fotela przód/tył aby pasażer z tyłu miał więcej miejsca na nogi (ustawienie to można wyłączyć z pozycji kierowcy przyciskiem do wyłączania opuszczania szyb i zapalniczki) Długi przycisk służy do włączania przesuwania przy otwarciu lub zamknięciu drzwi. Nr podam jak znajdę w graciarni.
- dice111
- Moderator
Dziala to tak: https://www.a8team.pl/d2-all-pamiec-pas ... htm#311949krzychu22.p1i pisze:A więc tak, ten z gwiazdką (*) idzie na stronę kierowcy a pasażer ma 1234. Zasada jest taka, że pod * zapisujesz ustawienie fotela pasażera Resztę szczegółów podam jak będę miał PL wersję instrukcji.
Jesli chodzi o pamiec pasazera fabrycznie nie pamieta ona pasow, chyba, ze dolozymy niefabrycznie drugi modul, taki sam jak po stronie kierowcy dla obslugi pasow i kierownicy i podepniemy tam tylko pasy.krzychu22.p1i pisze:Wiesz, w lifcie wydawało mi się, że widziałem w schemacie regulację pasa z pamięci. Jeszcze nie wgrałem elsy to nie potwierdzę.
Black Cars Matters