![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 W12 Lang - LOCHA - VINCENT
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
-
- Forum Audi A8
Robota się znajdzie bez problemu - zwłaszcza że to tylko 6000 zł. Chodzi mi głównie o estetykę.
A czy ją widziałeś to trudno mi gdybać w każdym razie od grudnia 2011 stała w Poznaniu potem we wrześniu ją kupiłem i wywiozłem do Szczecina.
Ale wcześniej jeździła na tablicach SD..... więc na Śląsku i w Inowrocławiu według mojej wiedzy
Co do podwozia to chętnie bym je zakonserwował w jakiś profesjonalny sposób łącznie ze wszelkimi elementami metalowymi które mają naloty rdzy
A czy ją widziałeś to trudno mi gdybać w każdym razie od grudnia 2011 stała w Poznaniu potem we wrześniu ją kupiłem i wywiozłem do Szczecina.
Ale wcześniej jeździła na tablicach SD..... więc na Śląsku i w Inowrocławiu według mojej wiedzy
Co do podwozia to chętnie bym je zakonserwował w jakiś profesjonalny sposób łącznie ze wszelkimi elementami metalowymi które mają naloty rdzy
...i to by było na tyle...
Vincent
Vincent
- FOSS
- Super Klubowicz
No właśnie, 6000 pln na A8L W12 to wcale nie jest duży budżet.Vincent pisze:Robota się znajdzie bez problemu - zwłaszcza że to tylko 6000 zł. Chodzi mi głównie o estetykę.
Oby się udało

FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
- tutenhamon
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Witam
Odświeżę temat na okoliczność drobnych usprawnień, które zrobiłem w ostatnim czasie.
Polakierowałem klapkę wlewu paliwa.
Jako, że ubrałem auto w zimowe 18 calowe felgi monoblocki zainwestowałem w nowe dekielki centralne.
Kupiłem nowe szkło lusterka kierowcy - stare wyciekło.
Mam natomiast pilną potrzebę zrobienia plecionek wydechu - stare przeżarło od stania i buczy nieprzyjemnie... Ktoś mi jest w stanie polecić w Poznaniu miejsce gdzie mogę to zrobić?
Chciałem też odświeżyć mapę w systemie nawigacyjnym Navigation Plus i kupiłem na Allegro płytę z 2014 r. która okazała się zwykłym CD-R który nie chce być czytany więc będę reklamował.
Ma ktoś może w tym zakresie sprawdzonego dostawcę?
Co do przebiegu to rośnie on bardzo powoli. Aktualnie jest 219 350 km... auto faktycznie więcej stoi niż jeździ - choć w ten weekend przegoniłem je ok 200 km.
Odświeżę temat na okoliczność drobnych usprawnień, które zrobiłem w ostatnim czasie.
Polakierowałem klapkę wlewu paliwa.
Jako, że ubrałem auto w zimowe 18 calowe felgi monoblocki zainwestowałem w nowe dekielki centralne.
Kupiłem nowe szkło lusterka kierowcy - stare wyciekło.
Mam natomiast pilną potrzebę zrobienia plecionek wydechu - stare przeżarło od stania i buczy nieprzyjemnie... Ktoś mi jest w stanie polecić w Poznaniu miejsce gdzie mogę to zrobić?
Chciałem też odświeżyć mapę w systemie nawigacyjnym Navigation Plus i kupiłem na Allegro płytę z 2014 r. która okazała się zwykłym CD-R który nie chce być czytany więc będę reklamował.
Ma ktoś może w tym zakresie sprawdzonego dostawcę?
Co do przebiegu to rośnie on bardzo powoli. Aktualnie jest 219 350 km... auto faktycznie więcej stoi niż jeździ - choć w ten weekend przegoniłem je ok 200 km.
...i to by było na tyle...
Vincent
Vincent