Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 14 sty 2018, 16:00

My przyjedziemy dopiero w sobotę rano, od środy do piątku mam szkolenie i nie "przeskoczę" tego <niechce>

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 14 sty 2018, 16:58

Myśle, ze jak wczesniej ma byc Damian, Marcin i Ernest to w zupełności wystarczy. Ja w najlepszym wypadku bede w piatek do południa, w najgorszym dopiero poznym wieczorem <bezradny>
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
mardeco
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mardeco » 14 sty 2018, 19:39

No daniego rozumiem bo goni z de ale ty mógłbyś ruszyć d...ę szybciej :P
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 14 sty 2018, 20:22

jak bym mógł to bym ruszył...są rzeczy niezależne od nas....
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
mardeco
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mardeco » 14 sty 2018, 20:30

<okok>
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam

kerys102
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: kerys102 » 14 sty 2018, 23:46

Przecież miało być nad morzem <hmm>

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 14 sty 2018, 23:52

kerys102, przeczytaj pierwszy post tematu ;)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 14 sty 2018, 23:57

kerys102 pisze:Przecież miało być nad morzem <hmm>
Taki był pomysł na następny zlot ale nie został znaleziony odpowiedni ośrodek/hotel który we wskazanym terminie mógłby przyjąć jednorazowo tak liczną grupę osób i który jednocześnie zapewniłby nam wszystkim parking na te kilkadziesiąt aut.
Co więcej, braliśmy pod uwagę również standard ośrodka/hotelu, ewentualne atrakcje dodatkowe w samym ośrodku/hotelu oraz w jego okolicy i oczywiście cenę za dobę, osobę, zlot.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 15 sty 2018, 09:03

kerys102 pisze:Przecież miało być nad morzem <hmm>
Też się nastawiłem nad morze lub gdziekolwiek aby coś innego. Jakoś nie ciągnie mnie znów do Zakopca, żeby było bliżej to na pewno bym się pojawił. Może w następnym roku.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 15 sty 2018, 10:54

LUKAS pisze:Jakoś nie ciągnie mnie znów do Zakopca, żeby było bliżej to na pewno bym się pojawił.
No weź. Akurat Ty to nad morze to masz praktycznie tyle samo co w góry.
Co więcej... jakbyśmy znaleźli ośrodek/hotel gdzieś bliżej Słupsk, Międzyzdroje to z Wa-wy miałbyś dalej niż do Zakopca.

Poza tym warto zauważyć, że organizujemy Zlot AUDI A8, imprezę głównie motoryzacyjną a nie urlop i wycieczkę turystyczną ;)
Chcemy zorganizować tak aby nasze żony i dzieci nie nudziły się z nami ale wg. mnie impreza jest stricte motoryzacyjna.
A w tym roku planuję zdecydowanie więcej atrakcji motoryzacyjnych a czerwiec daje większe szanse na więcej słońca i ogólnie cieplejsze dni <faktycznie>
inspekcje przed zakupem

-

Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 15 sty 2018, 12:11

FOSS pisze:No weź. Akurat Ty to nad morze to masz praktycznie tyle samo co w góry.
Co więcej... jakbyśmy znaleźli ośrodek/hotel gdzieś bliżej Słupsk, Międzyzdroje to z Wa-wy miałbyś dalej niż do Zakopca.

Poza tym warto zauważyć, że organizujemy Zlot AUDI A8, imprezę głównie motoryzacyjną a nie urlop i wycieczkę turystyczną ;)
Chodzi że daleko jadąc samemu np. na 1dzień.

No nie ukrywam że traktuję to też jako wycieczkę turystyczną jadąc z rodzinką a do tego córa będzie miała 3msc. i już wiem że nie chcą jechać znowu w to samo miejsce.. <bezradny>
FOSS pisze: wg. mnie impreza jest stricte motoryzacyjna.
A w tym roku planuję zdecydowanie więcej atrakcji motoryzacyjnych a czerwiec daje większe szanse na więcej słońca i ogólnie cieplejsze dni <faktycznie>
Jeszcze pomyślę, może ktoś się znajdzie ze znajomych na przejażdżkę ze mną na 1-2dni <jezyk2>

kerys102
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: kerys102 » 15 sty 2018, 12:40

A ja się zapisałem <amasz> ....niby obiecałem dziecku że będzie nad morzem ale w sumie Góry w czerwcu tez jest co robić <muzyka>

Awatar użytkownika
mardeco
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mardeco » 15 sty 2018, 12:50

;). <brawo> <okok>

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 15 sty 2018, 14:05

Nie wiem czy w tematach zlotowych jest to już rozpisane - chyba nie więc uzupełnimy to żeby każdy wiedział czego się spodziewać i jak wyjazd planować.

Zlot został zaplanowany w dniach piatek-poniedziałek a plan zlotu wygląda wstępnie tak:

Piątek
- przyjazd, zakwaterowanie, odpoczynek, szykowanie aut
- tego dnia nie planujemy żadnej wieczornej imprezy, szczególnie z użyciem alkoholu ponieważ na sobotę jest konkretny plan dnia a jako organizatorzy jesteśmy zdecydowanie przeciwni poruszaniu się samochodem pod wpływem alkoholu

Sobota
- dzień zlotowy
- po śniadaniu wyjazd kolumną w teren - tym razem ma to być dalej niż Wielka Krokiew ale szczegóły podamy trochę później
- zabawy, konkursy, gadanie, plotkowanie itd. itp.
- podejmiemy starania aby ten dzień wypełnić kompletnie
- wieczorem, po powrocie do hotelu wieczorna impreza z nielimitowanym spożyciem napojów alkoholowych

Niedziela
- odpoczynek, trzeźwienie, luźne spotkania i czas wolny w którym każdy wybiera sposób w jaki zamierza pozbyć się alkoholu z organizmu
- dla dzieci pewnie ponownie jacyś animatorzy + gry i zabawy co by dorośli odnaleźli trochę czasu na relaks i ewentualną drzemkę
- pod wieczór impreza zamykająca zlot, spożywanie alkoholu, moim zdaniem, tylko na własne ryzyko

Poniedziałek
- pożegnania i wyjazd do domu lub kto gdzie chce dalej jechać

To tylko wstępny zarys ale tym którzy już teraz zastanawiają się nad przyjazdem na 1-2 dni polecam uwadze ten wstępny plan zlotu ponieważ sobotę traktujemy jako pełny dzień zlotowy który chcielibyśmy wypełnić w całości praktycznie od rana aż do późnych godzin wieczornych.
Nadmieniam również, że w sobotę wstępny plan zakłada wyjazd całą kolumną aut gdzieś w plener, i nie będzie to Wielka Krokiew czy gdzieś indziej w centrum Zakopanego i w przebiegu tego konkretnego dnia jako organizatorzy będziemy oczekiwać jednak pewnej dyscypliny.

Mówiąc o dyscyplinie mam tu na myśli również alkohol.
Jak już wspomniałem nie pochwalamy jazdy po alkoholu dlatego wieczorna impreza z alkoholem jest w sobotę wieczorem, na koniec dnia zlotowego, a niedzielę pozostawiamy spokojną tak aby spożywający alkohol odsapnęli i byli gotowi na często długą drogę powrotną do domu.
Jednocześnie oczekujemy, że w piątek wieczorem kierowcy zachowają umiar tak, żeby w sobotę rano na przejazd kolumną wszyscy byli 100% trzeźwi.
Zabawa zabawą ale bądźmy dorośli i dbajmy o bezpieczeństwo swoje, swoich bliskich i innych uczestników ruchu drogowego.
inspekcje przed zakupem

-

Awatar użytkownika
Adamo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Adamo » 17 sty 2018, 09:51

Mnie miejsce się podoba termin mnie zaskoczył, ale zrobię tak aby się pojawić na weekend....

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl