maciu nikt Ci nie sprzeda tego osobno, chyba, ze w ilosci 100 lub 1000 szt. czy tak trudno to zrozumiec ?
Bylo interesowac sie tym tematem, ja to zrobilem po awarii u siebie i wkurr sie czemu mam placic za wszystko jak tylko jedno trybko potrzebowalem.
Opisywalem z kim rozmawialem (m.in po krzywej aukcji z jedna firm z BB), nie bede tu kolejny raz pisal co gdzie i jak, bo wszechwiedzacy z miasta dzieci w beczkach i pawuloniku zas bedzie pierdy wypisywal.
Planetarki, i motorki (razem z hallem (bo nie widzialem osobno)) szly z poza UE (nie Azji), nawet na tym forum ktos wrzucal aukcje nowych czesci, wiec co ? dalej mity ? Pojedyncze egzemplarze pewnie leca na lewo, ale i tak znikaja po paru h ogloszenia.
Na tamten czas byla jedna firma, ktora robila to na nowych elementach (a jak ktos nie wierzy, niech se zamowi u nich regeneracje i potem rozbierze ten silnik, jak tacy eksperci to przeciez poznacie czy nowe czy uzywane). Nie reklamowalem jej, polecalem przez PW tylko jak ktos pytal, bo to co polecali tu niektorzy z Wawy wiadomo jak sie skonczylo (nawet Damian sie na nich przejechal o ile dobrze pamietam).
Od czasu jak pojawily sie kompletne motorki z ChRL, (albo motorki z zaciskiem) z cena za szt 200 cebulionow, wystarczy pomyslec ile ich moze kosztowac hurtowa ilosc i skad sie zaoptrauja (a robi to coraz wiecej firm).
Nie zarabiam na tym wiec ode mnie prosze sie odstosunkowac, pisalem nie raz, koniec z detalem i zawracaniem mi dupy na PW - od tego macie Michala
Black Cars Matters