Przy okazji zapytam jeszcze czy zbiornik w d2 jest taki sam jak w d3? 4.2 B.
Będe bardzo wdzięczny za każdą okazaną pomoc.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Piotrek
![]() |
![]() |
![]() |
Nie wiesz czy zmieści się trochę większa, ta setka co wysyłałem linka?danishow pisze:Ja mam zamontowany w kole zapasowym zbiornik o pojemności 82L, wchodzi 78L. Zasięg auta w zależności od stylu jazdy od 450 do 600km (zazwyczaj 500 przy dynamicznej jeździe) więc z zupełności wystarczy ...po co kombinować ze zbiornikiem paliwa. Poza tym żadna butla tam się nie zmieści a zlecenie wykonania takowej na zamówienie pójdzie w tysiące złotych.
100 litrów nie wejdzie.piotreczek100 pisze:Nie wiesz czy zmieści się trochę większa, ta setka co wysyłałem linka?
Czy u Ciebie butla jest na równi z podłogą czy wystaje do góry? Zależy mi bardzo na tym aby nic a nic nie pomniejszyć przestrzeni bagażowej.
A, no widzisz - to u kogoś innego widziałem podłogę odwróconą plecami do góry.danishow pisze:Wykładzina jest prawie w fabrycznej pozycji, uniesiona może z 5 mm ...na pewno nie więcej.
Do D3 na 100% nie wciśniesz jam mam w kole 680x270 84L wchodzi 78L (podgiety pływak) oczywiście drugi wymiar wejdzie,ale 720 na pewno nie bo moja 680 po obwodzie prawie dotyka wnęki, druga istotna sprawa z drugim wymiarem moja 270 odstaje jakieś 5mm, a to dlatego że mam STELAŻ pod butlą żeby plastikowa "wanna" nie poleciała w dółpiotreczek100 pisze:Podaję link do tego zbiornika, aby ktoś mógł zobaczyć wymiary
https://www.phjacus.pl/Z8...2018r-p781.html