Ale przyznam szczerze, że szansa na spotkanie kogoś z forum na ulicy ( w sensie face to face) to jak spotkać biała óseme D4

![]() |
![]() |
Czasami zazdrosnie mi powieka zadrzy jak widze a8.Bo mało ich widze na ulicach :lol:marta pisze:123mielony, To jest tylko moja opinia i to, że mam status moderatora to nie oznacza, że to co powiem jest święte :mrgreen:
Ale przyznam szczerze, że szansa na spotkanie kogoś z forum na ulicy ( w sensie face to face) to jak spotkać biała óseme D4Mi udało się dwa razy zauważyć kolegów z forum w a8 na ulicach Gdańska a to chyba tylko dlatego, że odkąd jeżdżę tym autem - mam zboczenie wypatrywania innych A8
Faktycznie spotkanie kogoś z forum przupadkiem na ulicy zakrawa na cud skoro większość użytkowników mieszka od mojego miasteczka od 200 do 600 kilometrów albo jeszcze dalej.A A8-S8 jest bardzo mało to jest faktu, u mnie w mieście to jak się nie mylę to są 3 lub 4szt D2,2sztD3 i w lipcu szefo kupił sobie D4,a miasteczko około30tyś.mieszkańców.marta pisze:Ale przyznam szczerze, że szansa na spotkanie kogoś z forum na ulicy ( w sensie face to face) to jak spotkać biała óseme D4 Mi udało się dwa razy zauważyć kolegów z forum w a8 na ulicach Gdańska a to chyba tylko dlatego, że odkąd jeżdżę tym autem - mam zboczenie wypatrywania innych A8