Pokażmy się
123mielony, To jest tylko moja opinia i to, że mam status moderatora to nie oznacza, że to co powiem jest święte :mrgreen:
Ale przyznam szczerze, że szansa na spotkanie kogoś z forum na ulicy ( w sensie face to face) to jak spotkać biała óseme D4 Mi udało się dwa razy zauważyć kolegów z forum w a8 na ulicach Gdańska a to chyba tylko dlatego, że odkąd jeżdżę tym autem - mam zboczenie wypatrywania innych A8
Ale przyznam szczerze, że szansa na spotkanie kogoś z forum na ulicy ( w sensie face to face) to jak spotkać biała óseme D4 Mi udało się dwa razy zauważyć kolegów z forum w a8 na ulicach Gdańska a to chyba tylko dlatego, że odkąd jeżdżę tym autem - mam zboczenie wypatrywania innych A8
Czasami zazdrosnie mi powieka zadrzy jak widze a8.Bo mało ich widze na ulicach :lol:marta pisze:123mielony, To jest tylko moja opinia i to, że mam status moderatora to nie oznacza, że to co powiem jest święte :mrgreen:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Faktycznie spotkanie kogoś z forum przupadkiem na ulicy zakrawa na cud skoro większość użytkowników mieszka od mojego miasteczka od 200 do 600 kilometrów albo jeszcze dalej.A A8-S8 jest bardzo mało to jest faktu, u mnie w mieście to jak się nie mylę to są 3 lub 4szt D2,2sztD3 i w lipcu szefo kupił sobie D4,a miasteczko około30tyś.mieszkańców.marta pisze:Ale przyznam szczerze, że szansa na spotkanie kogoś z forum na ulicy ( w sensie face to face) to jak spotkać biała óseme D4 Mi udało się dwa razy zauważyć kolegów z forum w a8 na ulicach Gdańska a to chyba tylko dlatego, że odkąd jeżdżę tym autem - mam zboczenie wypatrywania innych A8
Ależ się każdy wstydzi i boi a zarazem chciałby wrzucić fotkę, podejrzewam że połowa aktywnych forumowiczów ma konto na naszej-klasie lub coś w tym stylu a tu tacy wstydliwi, już wiem czumu większość A8/S8 ma przyciemnione szyby
Co do zobaczenia i poznania się na zlotach to, fajnie fajnie ale nie chce mi się wierzyć że po jednym zlocie każdy będzie się już kojarzył na forum zwłaszcza po nicku.
A żebym nie był gołosłowny wrzucę swoje zdjęcie, proszę nie komentować są gusta i guściki
chyba najbardziej aktualne, w poczekali na porodówce ;p
Co do zobaczenia i poznania się na zlotach to, fajnie fajnie ale nie chce mi się wierzyć że po jednym zlocie każdy będzie się już kojarzył na forum zwłaszcza po nicku.
A żebym nie był gołosłowny wrzucę swoje zdjęcie, proszę nie komentować są gusta i guściki
chyba najbardziej aktualne, w poczekali na porodówce ;p
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, 22:41 przez 123mielony, łącznie zmieniany 2 razy.
pomysł fajny, jak nie wypali to proponowałbym coś co pozwoliłoby zidentyfikować auto jakie wpisujemy pod avatarem jakimi jeździmy bo niestety wielu fantazjuje w tym i wpisuje nie to co ma a co chciałoby mieć, wpisuje że ma np D3 jakiś tam rok i potem czytamy wypowiedzi kogoś takiego na forum a sa to wypowiedzi kogoś kto w najlepszym wypadku kiedyś może stał obok takiego na światłach :-D
Nie mam aktualnie pomysłu jak to rozwiązać ale może coś wspólnie uradzimy :idea:
Nie mam aktualnie pomysłu jak to rozwiązać ale może coś wspólnie uradzimy :idea:
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
A moze jeszcze podamy dokladne adresy zamieszkania i nr konta bankowego z pinem z oczywiscie dolaczoną fotką.To są fora na ktore moga wejsc wszyscy.Nie chodzi mi tu o to ze pomysl jest zly ale na poczatek powinien byc ten watek zalozony w osobnym dziale tylko dla zarejestrowanych klubowiczow.Byly na forum nie raz przytaczane przyklady tego jak zlodziejaszki przegladaja fora i nagle ginie autko o ktorym gosc wszystko wie viny sriny i jeszcze nawet to teraz jak kazdy znas wyglada.Wasza sprawa klubowicze ja w to nie wchodze pozdrawiam.(Nie dlatego ze mam nadwage)
PEPOL D2 jak bym miał D3 z 2009 tez bym się chyba nie ujawniał, a poza tym złodziej nie okradnie cię za twarzowe tylko jak mu fura przypasuje, a pokazanie zdjęcie raczej niczym nie grozi, my tu nie podajemy gdzie kto pracuje i ile zarabia.
No ale rozumiem Cię i twoje zdanie na temat tego tematu ;-)
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2010-12-22, 06:18 ]
A widzę że Marta umieściła zdjęcie ale na stronie głównej
(ta na samej gorze po prawej, P. mikołajka )
P.S bez urazy
No ale rozumiem Cię i twoje zdanie na temat tego tematu ;-)
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2010-12-22, 06:18 ]
A widzę że Marta umieściła zdjęcie ale na stronie głównej
(ta na samej gorze po prawej, P. mikołajka )
P.S bez urazy
- club-iguana
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
Dziwne, u mnie wyświetla poprawnie.
Jakby coś to link: http://photos.nasza-klasa.pl/3897515/9/ ... 9e4e1.jpeg
Jakby coś to link: http://photos.nasza-klasa.pl/3897515/9/ ... 9e4e1.jpeg
CCCO A8 D2 4.2 '96 -> Allroad 2,7T '02 -> A8L D3 4.2 '04 - to wszystko już było.