Witam,
ma ktoś może doświadczenie z przewozem przedniej szyby z D3 na tylnej kanapie w D3.
Chodzi mi o to czy się wogóle zmieści.
Próbował ktoś? Mam kursa do W-wy po szybę i nie wiem czy mi się zmieści na tył czy pożyczać jakieś kombi.
Transport szyby
Jeśli chcesz przewieźć szybę w D3 to na pewno nie w bagażniku bo tam nie wejdzie na 100 % bo próbowałem włożyć tylna szybę od A6 C5 i brak miejsca. Zmieściła mi się z tyłu ale szczerze to bał bym się tak jechać. Zbyt duże ryzyko że strzeli bo weszła na styk Lepiej jak weźmiesz jakieś kombi i na spokojnie przewieziesz
Adam ja wiozłem u siebie przednią szybę z tyłu. Pod skosem weszła więc myślę, że w D3 tym bardziej nie powinno być problemu. Ja po swoją aż koło Żar byłem pod granicą z DE.
Na pewni jedna (węższa ) strona leżała na tylnej półce pod kątem a druga po przesunięciu w przód u położeniu fotelu pasażera leżała na nim.
Na pewni jedna (węższa ) strona leżała na tylnej półce pod kątem a druga po przesunięciu w przód u położeniu fotelu pasażera leżała na nim.
to nie jest zwykły napęd...to
ja też wątpiłem, póki nie spróbowałemjordan233 pisze:Wątpię..... aby to się udało
u mnie oparcie pasażera / zagłówek podpierał szybę. Wiozłem ją ponad 300km i dojechała szczęśliwie... da radę moim zdaniem, ale i owszem można wynająć / pożyczyć pojemniejsze auto i bez problemu przewieźćdanishow pisze:na leżaka może w każdym momencie strzelić
to nie jest zwykły napęd...to