części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 21 maja 2018, 20:51

Kruger pisze:Erni pucuje mi koncówke
Pozniej idziemy pic

Brzmi dwuznacznie to może pierwszę się napić <buzi>
Niee bo jak wypije to nie dopilnuje czy koncowka jest dobrze wypucowana <jezyk2>

A tak na serio to oby w tym roku udalo sie cos z autami ogarnać, bo w zeszlym jakos czasu nie bylo <bezradny>
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 21 maja 2018, 20:52

Farmer73 pisze:możemy się zjechać w Strzelcach Opolskich
A nie lepiej kawałeczek dalej w Barze TAURUS (MOP Chechło) na A4 ?

Farmer73
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Farmer73 » 21 maja 2018, 21:00

Zgramy się. Mamy jeszcze trzy tygodnie.
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.

ernesto

Post autor: ernesto » 21 maja 2018, 21:27

CINEK pisze:oby w tym roku udalo sie cos z autami ogarnać, bo w zeszlym jakos czasu nie bylo
Pamiętaj co masz zrobić na zlocie, a jak nie to czeka cię noc z magnesem w dłoni

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 21 maja 2018, 21:29

Ja już ci mowielm ze Preston sie na ochotnika zgłosił :D

Prestonowi bedziemy magiel wyjmować <cicho>

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 21 maja 2018, 21:36

ja tam sie z Wami nie umawiam na żadne naprawy , 1 zlot nie pamietam co i jak , 2 zlot wentylator cinek zamontował mi tak ze wyssalo mi powietrze z kabiny i musialem to robic sam , 3 zlot cinek obiecal mi wymiane amorkow z tyłu to przeciez 15 min ... zwiozlem 50kg sprzetu zabki klucze itp nawet nie bylo czasu tam spojrzec , a teraz nie zamierzam sie niczym przejmowac i na nic z nikim sie nie umawiam :) tzn na zadne naprawy mam to gdzies :) ale Erni.... rurke to i mi mogł byś wypucować :D w sumie to kawał rury dobrze wiesz :D
bądź sobą, wariatów też lubią

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 21 maja 2018, 22:20

, 2 zlot wentylator cinek zamontował mi tak ze wyssalo mi powietrze z kabiny i musialem to robic sam ,
Było stać nade mna i sie mi na rece patrzeć? Poza tym to byl patent roku. Miałes dodatkowe chlodzenie komory silnika .... Ty jedyny w kraju ... I to docenic nie potrafisz <bezradny> :P

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 22 maja 2018, 00:01

Preston81 pisze:ja tam sie z Wami nie umawiam na żadne naprawy...
1 zlot nie pamietam co i jak...
2 zlot wentylator cinek zamontował mi tak ze wyssalo mi powietrze z kabiny i musialem to robic sam...
3 zlot cinek obiecal mi wymiane amorkow z tyłu to przeciez 15 min ... zwiozlem 50kg sprzetu zabki klucze itp nawet nie bylo czasu tam spojrzec...

a teraz nie zamierzam sie niczym przejmowac i na nic z nikim sie nie umawiam :) tzn na zadne naprawy mam to gdzies :)
No weź... toż to już prawie tradycja :D :D :D :D :D
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 22 maja 2018, 11:46

Preston81 pisze: 3 zlot cinek obiecal mi wymiane amorkow z tyłu to przeciez 15 min
kurde nawet żeś nic sie nie zapytał...po nocy by się wymieniło, jak w ciągu dnia czasu nie było :D
a co do czasu, to tak 15min na strone bez problemu ;)

Maciuś spoko, spoko...w tym roku będziemy robić podejście do ogarnięcia servotronica, składanych lusterek, pompki centralnego, airbagu... <hmm> co Ci jeszcze w tej szarej bicz nie działa ??? <cicho>

adrian949

Post autor: adrian949 » 22 maja 2018, 18:11

Ja na zlot nie przyjeżdżam, lipa pokazywać się z nie pomalowanymi zderzakami i słupkami. Lakiernik dopiero ma miejsce we wrześniu. Niby inni by pomalowali ale się boję im oddać.

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lechu » 22 maja 2018, 19:18

adrian949 pisze:Ja na zlot nie przyjeżdżam, lipa pokazywać się z nie pomalowanymi zderzakami i słupkami. Lakiernik dopiero ma miejsce we wrześniu. Niby inni by pomalowali ale się boję im oddać.
Liczy się człowiek, więc się zbytnio nie przejmuj ;)

adrian949

Post autor: adrian949 » 22 maja 2018, 20:33

Żartuję będę, byłem u kilku lakiernikow. Wolę poczekać na dobrego niż robić na siłę.

Farmer73
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Farmer73 » 22 maja 2018, 21:37

Ja też mam stresa bo moja niunia ma parę rysek na lakierze i przetarć foteli<bezradny>. I jak mam stanąć koło waszych odpimpowanych bryk ?.
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 22 maja 2018, 21:39

Moj zderzak tez pozostawia wiele do zyczenia tak wiec spoko luz Panowie... Nikt nie przyjezdza nowa fura zeby ktos wymagal by nie bylo nawet najmniejszej skazy :D A wieczorem wszystkie beda idealne :D

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 22 maja 2018, 21:55

co Wy sie stresujecie wyglądem ?? <boisie> 8semka nawet porysowana jest najpiękniejsza <faktycznie>

Moja ma rysy dookoła, przedni zderzak ma dosłownie dziury w lakierze od kamienie to samo przednia szyba. Optycznie pozostawia wiele do życzenia. Ale nie ma co skoro używam 365 dni w roku na co dzień do pracy i w trasy <bezradny>

Najważniejsze, że jest sprawna... optyke się kiedyś zrobi...lub nie... <cicho> bo jak mysle, że mam wydać kilka tysi na malowanie, po czym dostane jakimś piachem, kamieniami na trasie od tira lub mi na parkingu ktoś przycierke zrobi, to od razu odechciewa się lakierowania całego auta...

Jeśli już to oklejać folią ;) Ale to możemy obgadać przy drinach na dole w barze hotelowym :]

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl