[S8 D2 98 ] Prawidłowa praca gruszek podciśnieniowych
W S8 preFL grucha powinna sie zaciągać, przy ok 4 tysiacach obrotów, tak jak koledzy pisali wczesniej w FL od razu w preFL przy obrotach.
Jesli nie wiesz, jak ma być podpiete 727011991 to mój nr tel,
Odezwij sie a nagram Ci filmik czy coś
Jesli nie wiesz, jak ma być podpiete 727011991 to mój nr tel,
Odezwij sie a nagram Ci filmik czy coś
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
W pre fl na desce nie ma żadnej kontrolki od tempomat, gruszke możesz sprawdzisz pod względem gumy wokół niej, czy cała jest, jak dmuchniesz w nią to nie może się powietrze z niej wydobywać, ona zasysa się tylko podczas jazdy jak ustawiasz jakąś tam predkosc tak
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
Witam
Sorki że rozgrzeje kotleta, ale mam problem z tym sterowaniem kolektora.
U mnie wygląda to tak że te gruszki cały czas są zassane, próbowałem ręcznie je ruszyć ale ni cholery nie idzie. Wygląda na to że zapiekły się całkowicie, co powoduje zadyszke na wyższych obrotach.
By to zrobić trzeba rozkręcić kolektor, i przeczyścić te zapieczone tulejki?
Robił to ktoś u siebie?
Sorki że rozgrzeje kotleta, ale mam problem z tym sterowaniem kolektora.
U mnie wygląda to tak że te gruszki cały czas są zassane, próbowałem ręcznie je ruszyć ale ni cholery nie idzie. Wygląda na to że zapiekły się całkowicie, co powoduje zadyszke na wyższych obrotach.
By to zrobić trzeba rozkręcić kolektor, i przeczyścić te zapieczone tulejki?
Robił to ktoś u siebie?
U mnie jest tak zastane że raczej nie pójdzie. Będę musiał poszukać mechanika który to ogarnie, a w mojej okolicy trudno. Podejrzewam że od kiedy go kupiłem (3 lata) to już tak było a ja przez ten czas jeżdżę zmulonym 4.2.pepi pisze:można popsikać i jak wcieknie to może jakoś to się obrusza
mi sie udało
Dziwne tylko że obie zatrzymały się w pozycji "wessanej", gdzie większość ma odwrotnie