Ktos widzial, uzywal?
Co sadzicie o takich dywanikach - wykonczeniu.
Dywaniki samochodowe Custom fit dla AUDI A8 S8 A8L D2 D3 D4 2008-2017 stóp dywan podłogi samochodu wkładki maty
http://s.aliexpress.com/MJVBzA36?fromSns=Copy to Clipboard
Custom made dywaniki samochodowe specjalnie dla Audi A8 L A8L S8 D3 D4 A6 A7 Q5 Q7 luxury leather pełna pokrywa wysokiej jakości dywan dywaniki
http://s.aliexpress.com/YfYrYfym?fromSns=Copy to Clipboard
![]() |
![]() |
![]() |
[D4 ALL ] Dywaniki premium z ali
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Oczywiście, że mam, szkoda mi usyfić perski dywan jak wracam z pola po całodziennym rozrzucaniu obornika i wsiadam w gumofilcach do tej cygańskiej karocy.Lolo2 pisze:No nie mow ze ty w audicy gumowe korytka maszdice111 pisze:No fajne, ale co będziesz w kapciach jeździł ? Praktyczne to jak dywan w Phantomie, W takim aucie to obciacj.
Black Cars Matters
dice111 pisze: szkoda mi usyfić perski dywan jak wracam z pola po całodziennym rozrzucaniu obornika i wsiadam w gumofilcach do tej cygańskiej karocy.

to nie jest zwykły napęd...to
a w ten sposób to też i sam mogęWooojaS pisze:CINEK, dasz do pierwszej lepszej krwacowej i je wytnie ipo problemie

Nie ma co wymyślać...takie hafty, pikowania i przeszycia do D2 mało co pasują

to nie jest zwykły napęd...to
to wszystko zależy od zasobności portfela. weź po uwagę, ze te z Ali ładnie wyglądają, ale czy długo będziesz je deptał? To już różnie może być.
Kolejne - jak marzy Ci się zmiana tapicerki w jakiś deseń, to możesz zacząć od tanich dywaników by sprawdzić czy wizja idzie w dobry, kierunku i później obszyć kolejne części tapicerki w dany deseń.
Kolejne - jak marzy Ci się zmiana tapicerki w jakiś deseń, to możesz zacząć od tanich dywaników by sprawdzić czy wizja idzie w dobry, kierunku i później obszyć kolejne części tapicerki w dany deseń.