IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - PODSUMOWANIE
otóż jest już oficjalny "film" ze zlotu, który trwa nieco dłużej niż ten pierwszy. Z braku niestety odpowiedniej ilości materiału wyszło tylko 10min.
Niemniej jednak film fajny.
[center]
IV OGÓLNPOLSKI ZLOT A8 TEAM - długi [/center]
Niemniej jednak film fajny.
[center]
IV OGÓLNPOLSKI ZLOT A8 TEAM - długi [/center]
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
moim zdaniem trochę za późno na szukanie ośrodka na zimowy zlot... zanim zbierzemy liste osób, kase itp to pozajmują wszystkie miejsca (już się o tym raz przekonałem chcąc zrobić rezerwacie na kilka osób w listopadzie )
Co ja bym proponował, co udało sie zorganizować w zeszłym roku Zimowy Wypad A8 TEAM to znaleźć najpierw miejsce, dogadać termin i wtedy każdy indywidualnie robi rezerwacje ....
Co ja bym proponował, co udało sie zorganizować w zeszłym roku Zimowy Wypad A8 TEAM to znaleźć najpierw miejsce, dogadać termin i wtedy każdy indywidualnie robi rezerwacje ....
-
- Forum Audi A8
Tylko gdzie?. Białka, Szczyrk, Czarna Góra k. Kłodzka a może coś po czeskiej stronie? Ja uważam że lepiej poczekać na śnieg i warunki i na szybko się zwołać na forum niż planować i trafić na ch... niepogodę . Przecież nikt nie powiedział o jednym wypadzie, można się zwołać zimą kilka razy w różnych grupach jak komuś akurat nie pasuje termin. Proponuję obserwować temat "Narty" na forum. Jakie macie zdanie? .
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.
Kolego , spokojnie , śnieg w całej Polsce od połowy października do końca lutego :-)))Farmer73 pisze:Tylko gdzie?. Białka, Szczyrk, Czarna Góra k. Kłodzka a może coś po czeskiej stronie? Ja uważam że lepiej poczekać na śnieg i warunki i na szybko się zwołać na forum niż planować i trafić na ch... niepogodę . Przecież nikt nie powiedział o jednym wypadzie, można się zwołać zimą kilka razy w różnych grupach jak komuś akurat nie pasuje termin. Proponuję obserwować temat "Narty" na forum. Jakie macie zdanie? .
Pozdrawiam i się przyłączam do imprezy .......
Pozdrawiam
Proszę nie szerzyć defetyzmu - ma być sucho, ciepło i słonecznie do późnego listopadaBeretti pisze:Kolego , spokojnie , śnieg w całej Polsce od połowy października do końca lutego :-)))
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
kurde no musi być bo za dwa tygodnie jak dobrze pójdzie, mają mi fundamenty laćFOSS pisze:Proszę nie szerzyć defetyzmu - ma być sucho, ciepło i słonecznie do późnego listopada
ale ja widzę, że Tomek już się mentalnie na zimę szykuje
Co do zlotu zimą to ja zawszę chętnie, ale to pewnie dopiero na ferie zimowe, jeśli w ogóle ...
nowa D3 i już wsadzone 7K + rozpoczęcie budowy sporo uszczupliły budżet