Witam.
Jak w temacie poszukuje mechanika który by wymienił rozrząd oczywiście w rozsądnej cenie :-) .
Pozdrawiam.
Dan.
[D2 00 4.2PB ] Wymiana rozrządu - Warszawa lub okolice
[D2 00 4.2PB ] Wymiana rozrządu - Warszawa lub okolice
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 08:38 przez SuM, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro Warszawa to jakbyś potrzebował części to mam dobry układ w hurtowni - info na PW lub tel.
Co do samej roboty to pewnie też ktoś będzie ale konkrety to dopiero pewnie po nowym roku ;-)
Apropos...
gratuluję poprawności w nazwie tematu... nie pisujesz tu zbyt wiele a mozna odnieść wrażenie, że rozumiesz to nawet lepiej niż niektórzy starzy bywalcy :-P
Co do samej roboty to pewnie też ktoś będzie ale konkrety to dopiero pewnie po nowym roku ;-)
Apropos...
gratuluję poprawności w nazwie tematu... nie pisujesz tu zbyt wiele a mozna odnieść wrażenie, że rozumiesz to nawet lepiej niż niektórzy starzy bywalcy :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Re: [D2 '00 4,2] Wymiana rozrządu Warszawa lub okolice
Proponują Warszawa ul Mińska 37SuM pisze:Witam.
Jak w temacie poszukuje mechanika który by wymienił rozrząd oczywiście w rozsądnej cenie :-) .
Pozdrawiam.
Dan.
Készítsen képet önmagáról
Na PW podesłałem Ci namiar do jednego mechanika - myślę że jest w stanie to ogarnąć za przyzwoitę kwotę.SuM pisze:Graty już mam tylko szukam fachowca który by to zrobił szybko, sprawnie no i oczywiście w dobrej cenie. Ale niestety wszyscy widząc lub słysząc że to A8 to już trzeba kroić z klienta... nawet na myjni chcą więcej.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- club-iguana