No to zostało ładnie obszyć fotele, dobry wzór, custom kierownica, obszycia bagażnika, podmiana elementów na prawdziwy carbon (wzorem pisiego) bo co tu więcej można... Może udałoby się uruchomić podgrzewane i chłodzone kubki z jakiegoś innego modelu? I coś co jest szczegółem a cieszy: Podgrzewany z fotelem podłokietnik z jednej i drugiej strony
drago_o pisze:No to zostało ładnie obszyć fotele, dobry wzór, custom kierownica, obszycia bagażnika, podmiana elementów na prawdziwy carbon (wzorem pisiego) bo co tu więcej można... Może udałoby się uruchomić podgrzewane i chłodzone kubki z jakiegoś innego modelu? I coś co jest szczegółem a cieszy: Podgrzewany z fotelem podłokietnik z jednej i drugiej strony
Tak naprawdę jeśli chodzi o wnętrze to tylko pakiet skóry III (parapety boczków) mnie interesuje i alcantara na sufit,gdzie k..a nie mogę nigdzie znaleźć.
Chyba że inny kolor sufitu pod do mojego wnętrza ??? Inną dechę i parapety w nowej skórze?
jordan233 pisze:Wpadły kierunki dynamiczne w lusterka z II liftu.
Bardzo fajnie to wygląda w ósemie:)
fajna sprawa, a tak na marginesie to co to za nuta?? wpadła mi w ucho
Pczester pisze:
Firma już nie robi tej modyfikacji, była to niewielka seria.
tak wiem,dzisiaj rozmawiałem z właścicielem i myślę że jest coś nie tak z tymi ledami wrzuconymi w lampy,albo awaryjne albo cholera wie co ,jakiś czas temu chiał abym mu wysłał lampy i zrobi w ciągu 3 dni, a teraz już nie robi bo to niby była mała seria .... dziwna sprawa... ale pomyślimy bo patent fajny