[S8 D2 98 ] Radio multimedialne do przed lifta.
dice111 pisze:W FL Wam działało ?
Tak. dwa kable z adaptera trzeba podpiąć odpowiednio pod zieloną wtyczkę licznika w PIN 21(czarno-pomarańczowy) i PIN 22(pomarańczowy).
Wymiana RNS-D na RNS-E
to nie jest zwykły napęd...to
Tylko że Robert chyba rezal w ramce 1din od preFl a ja mam 2din preFl i wolałbym jednak ramkę radia ciąć a nie dekorCINEK pisze:wyżej właśnie masz na zdjęciu jak to Robercik u siebie rozwiązał. RNS-E od A4 i do tego trzeba dokupić emulator can, kostki antenowe i ISO
https://allegro.pl/adapter-emulator-can ... 95357.html
w Inne przedmioty sprzedającego znajdziesz wszystko
to tym lepiej bo u ciebie jest ramka prostokątna a nie pozaokrąglana itp. jak w FL. Tym sposobem możesz kupić jakiekolwiek RNS-E i dociąć odpowiednio do ramki. W moim temacie też opisałem jak to zrobićTylko że Robert chyba rezal w ramce 1din od preFl a ja mam 2din preFl i wolałbym jednak ramkę radia ciąć a nie dekor
Wiem. Ale dlatego pytam, bo może któraś wersja rns-e pasuje na wysokość, co bym ciął tylko boki jak Ty.CINEK pisze:to tym lepiej bo u ciebie jest ramka prostokątna a nie pozaokrąglana itp. jak w FL. Tym sposobem możesz kupić jakiekolwiek RNS-E i dociąć odpowiednio do ramki. W moim temacie też opisałem jak to zrobićTylko że Robert chyba rezal w ramce 1din od preFl a ja mam 2din preFl i wolałbym jednak ramkę radia ciąć a nie dekor
A zmieniarkę jaką dałeś by móc mp3 słuchać?
No chyba że w moją ramkę bY pasił jakiś "kombajn z androidem"? Wie ktoś coś?
no to najlepiej od A6 bo wtedy tniesz tylko bokilesdud pisze: Ale dlatego pytam, bo może któraś wersja rns-e pasuje na wysokość, co bym ciął tylko boki jak Ty.
żadnej zmieniarki nie dawałem. RNS-E jest radiem multifunkcyjnym, posiadającym dwa sloty na kardy SD łącznie 4GB, więc MP3 dość się zmieścilesdud pisze:A zmieniarkę jaką dałeś by móc mp3 słuchać?
tak to wyglądało u mnie
mi w 01' nie działało... tzn cos tam bylo ale cos innego znikło więc nie podłączałemCINEK pisze:Obrazekdice111 pisze:W FL Wam działało ?
Tak. dwa kable z adaptera trzeba podpiąć odpowiednio pod zieloną wtyczkę licznika w PIN 21(czarno-pomarańczowy) i PIN 22(pomarańczowy).
Wymiana RNS-D na RNS-E
ale miałem inny adapter może teraz to ktos ogarnał
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
wymiana radia
witam ja również mam kaseciaka jak każdy wie zmieniarka już nie daje rady moje pytanie czy muszę zastosować emulator czy mogę wpiąć się w oryginalne kable a możne jest już jakieś radio dedykowane (jakiś kombajn multimedialny)?
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Jeśli chcesz zostać przy 1DIN, możesz albo przerobić Delte wg https://www.a8team.pl/d2-96-42pb-lpg-de ... htm#195865
albo kupić Concerta z kablem pod zmieniacz Philipsa
i do niego zmieniarkę mp3
albo kupić Concerta z kablem pod zmieniacz Philipsa
i do niego zmieniarkę mp3
Black Cars Matters