A używkę może dostaniesz tutaj
http://www.xenon-serwis.pl/pl/sklep/zap ... ,2055.html
![]() |
![]() |
Robiłem podobnie jak Ty, później wymieniłem jeszcze płytkę podoba ja ta do skrętu lecz z boku lampy i pomogło.Macccccc85 pisze:Hej Koledzy.
Mam podobny model jak Wy, tylko w wersji D3, lecz nie mogłem tam nic znaleźć a u Was jest tego sporo.
Zrobiłem już wszystkie z możliwych rzeczy, czyli wymieniłem żarniki OSRAM night light czy jakoś tak za 350zł komplet, wymieniłem przetwornicę i dokładałem także masę do jej obudowy.
Cały czas prawa lampa mi miga.
Do tego mam doświetlanie zakrętów, tutaj miałem wcześniej spaloną płytkęsterującą przy lampie, jąteż wymieniłem i dalej nie mam doświetlania prawej strony
Czy to może być coś powiązane?
W D3 to albo ktaś z małą dłonią albo demontaż lampy, pewnie w D2 tak samo.Michallres pisze:Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu po taką pierdołę więc zapytam tutaj.
Jak wyjąć zapalnik w A8 D2 przedliftem ? jest tam tak mało miejsca że nawet paluchem ciężko wyczuć... Macie jakiś sposób jak to wyjąć ?
(problem z lewym xenonem, często się nie zapala, ale jak już zapali to się świeci i nie gaśnie - przetwornice i żarniki sprawdzone).
zdejmoj klosz i popatrz od strony klosza - zapłonnik powinno się udać odkręcićMichallres pisze:Wyjąłem lampę ale zupełnie nic to nie dało.Macccccc85 pisze:W D3 to albo ktaś z małą dłonią albo demontaż lampy, pewnie w D2 tak samo.