Jajowatość opony - tolerancja
Jajowatość opony - tolerancja
Wiadomo nic nie jest idealnie okrągłe, zastanawiam się tylko czy ktos z was wie
do ilu mm bedzie to jeszcze nidodczuwalne przy jezdzie...
Oczywiscie wszystko się wyważa poprawnie ale z powodu jajowatosci pozostają drgania...
Te mm to mam na myśli patrząc na zakręcone koło na wyważarce
do ilu mm bedzie to jeszcze nidodczuwalne przy jezdzie...
Oczywiscie wszystko się wyważa poprawnie ale z powodu jajowatosci pozostają drgania...
Te mm to mam na myśli patrząc na zakręcone koło na wyważarce
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
Miałem dokładnie to samo, na wiosnę kupiłem nowe opony i jeździć się nie dało, oddałem na reklamacje i nie mam pojęcia co z tego bedzie , oczywiście po założeniu zimówek drgania ustąpiły, a co najlepsze to panowie nie widzą w oponach nic złego i zapierają się że felgi proste, no to ja się pytam z kad te drgania?
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
od nowosci tak mialy... niestety na poczatku myslalem ze felgi krzywe bo sie zszedl
komplet felg nowo zakupionych i opon... jak zwykle od gumiarza wyjechalem na szybko
i tak sie zeszlo... teraz zrobilem pomiary na maszynie i jedna wydaje mi sie nieakceptowalna
jest wlasnie spokojnie kilka mm odchylenie
komplet felg nowo zakupionych i opon... jak zwykle od gumiarza wyjechalem na szybko
i tak sie zeszlo... teraz zrobilem pomiary na maszynie i jedna wydaje mi sie nieakceptowalna
jest wlasnie spokojnie kilka mm odchylenie
wyPAD 2020
wyPAD 2020
może jednak warto podrążyć... ja własnie złożyłem oficjalną reklamację i byłempb41ns pisze:To tak jak u mnie, a co najlepsze to panowie nie widzą nic niepokojacego
w serwisie Nokiana na pomiarach (darmowych)... żałuję że nie od razu po zakupie
górna tolerancja to 90-100N więc miałem wyjątkowego pecha trafić na zwaloną partię
wyPAD 2020
wyPAD 2020
ŁoŁ... udało się?maciu pisze:Półroczna epopeja dobiegła końca... będzie zwrot kasy.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-