Właśnie na tyle was stać.Prawda w oczy kuje.Ale niktlabas pisze:Żenada. Gówniarze.
Doc zamknij ten gówniany temat w cholerę.
tego nie zmieni.I pofolguj panie Labas.Takie odzywki
to u siebie na podwórku. Bo nie pamiętam żebyśmy byli na Ty.
Widzisz Daria mało wiesz, koleżanko....twoja interpretacja moich słów i twoja wiara mnie obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg , którego w EL praktyczne nie było....panton. pisze:CINEK pisze:tak więc finansami się nie zajmowałem..a po informacja uzyskanych od Damiana (FOSS) możemy przeczytać:CINEK pisze:otóż od samego początku tego zlotu nie miałem styczności z finansami i powiedziałem wprost, że się od nich odcinam z dwóch podstawowych powodów :CINEK pisze:I owszem jako jeden z organizatorów rozmawiałem z FOSSem wielokrotnie co ile kosztuje, ponieważ logicznym było, żeby mieć pogląd na co pójdą pieniądzeWidzisz Marcinku jakie kłamstwo ma krótkie nogi? Nawet okłamałeś swojego przyjaciela AMSTAFFa, który przekonany o Twojej niewinności staną w Twojej obronie.... pięknie.CINEK pisze:Dalej...kwestie z Vatem i moimi pomysłami jego niepłacenia - to i owszem był to mój pomysł z prostego względu...
dla KŁAMCY się nie wierzy....Różne rzeczy się ze szwagrem po pijaku robiło ale złodziejem nie jest na pewno i złamanego grosza na tym nie przytuliłem...
ps: to jak się zachowałeś w stosunku do kolegi Damiana (FOSS) spychając na Niego całą odpowiedzialność z którym organizowałeś nie pierwszy raz zlot tylko pokazuje kim jesteś...prosta sytuacja zweryfikowała Twoją osobę... Marcinku "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."
Pan Damian doszedł do słusznego wniosku, że nie ma sensu strzępić sobie języka w dyskusji z Wami.bartez83 pisze:Pana damiana(fossa) zwyczajnie wstyd obleciał. Zagląda na forum
a nie odpisuje.
Farmer73 pisze:To się dzieje naprawdę ?. Od ostatniego super zlotu nad morzem nie zaglądałem na Forum z prostej przyczyny - masy roboty w mojej fabryce warzyw , dopiero PawelG z Radomia nakierował mnie na tą -(nie wiem jak ją nazwać bo tylko niecenzuralne słowa mam na myśli)- dyskusję. Przypomina mi ona mieszanie goowna w betoniarce. Przeczytałem na raty tą komedię czy raczej dramat i wiem kogo na kolejnych zlotach omijać z daleka a z kim pogadać "przy bagażniku" i kielichu. Ludzie opanujcie się!!!. Macie za mało zajęć czy problemów aby wałkować ten spór o jakieś było czy nie było, to czy tamto? . Dosłownie jak wściekłe psy. Jako zadowolony uczestnik dwóch ostatnich Zlotów A8 Team proszę Cię FOSS o podanie numeru konta na które za mnie i moich pasażerów wpłacę po 50 PLN od osoby (5000PLN dzielone na 98 osób) aby odćiążyć choć trochę twój budżet od pomyłki przy obliczaniu tego nieszczęsnego VATu. Bo nikt nie jest nieomylny i nie chcę abyś dopłacał do naszego pobytu na Zlocie. Mam gdzieś falę krytyki która na mnie spadnie bo wiem że wielu uczestników Zlotu zrobiłoby podobnie z szacunku dla Twojej ciężkiej pracy aby Zloty się odbywały. Pozdrawiam wszystkich . Tych na TAK i tych na NIE.