części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Rozliczenie V zlotu

bartez83
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D2
Rocznik: 2001
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna+LPG
Imię: Bartek

Post autor: bartez83 » 29 lip 2019, 21:09

labas pisze:Żenada. Gówniarze.
Doc zamknij ten gówniany temat w cholerę.
Właśnie na tyle was stać.Prawda w oczy kuje.Ale nikt
tego nie zmieni.I pofolguj panie Labas.Takie odzywki
to u siebie na podwórku. Bo nie pamiętam żebyśmy byli na Ty.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 30 lip 2019, 00:15

panton. pisze:
CINEK pisze:tak więc finansami się nie zajmowałem..
CINEK pisze:otóż od samego początku tego zlotu nie miałem styczności z finansami i powiedziałem wprost, że się od nich odcinam z dwóch podstawowych powodów :
a po informacja uzyskanych od Damiana (FOSS) możemy przeczytać:
CINEK pisze:I owszem jako jeden z organizatorów rozmawiałem z FOSSem wielokrotnie co ile kosztuje, ponieważ logicznym było, żeby mieć pogląd na co pójdą pieniądze
CINEK pisze:Dalej...kwestie z Vatem i moimi pomysłami jego niepłacenia - to i owszem był to mój pomysł z prostego względu...
Widzisz Marcinku jakie kłamstwo ma krótkie nogi? Nawet okłamałeś swojego przyjaciela AMSTAFFa, który przekonany o Twojej niewinności staną w Twojej obronie.... pięknie. <brawo>
Różne rzeczy się ze szwagrem po pijaku robiło <faktycznie> :P ale złodziejem nie jest na pewno i złamanego grosza na tym nie przytuliłem...
dla KŁAMCY się nie wierzy.... :)

ps: to jak się zachowałeś w stosunku do kolegi Damiana (FOSS) spychając na Niego całą odpowiedzialność z którym organizowałeś nie pierwszy raz zlot tylko pokazuje kim jesteś...prosta sytuacja zweryfikowała Twoją osobę... Marcinku "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."
Widzisz Daria mało wiesz, koleżanko....twoja interpretacja moich słów i twoja wiara mnie obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg , którego w EL praktyczne nie było.... <hmm>

No choć Daria umówimy się na randkę na ploty....fajnie będzie <prosze> ty mi zorganizujesz życie, a ja tobie tematy na ploty z koleżankami .... <hihiwiesz> bo jak narazie to nic konkretnego w temacie nie napisałaś oprócz chęci organizacji mojego życia <hmm>
to nie jest zwykły napęd...to

piotr873
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: piotr873 » 31 lip 2019, 10:10

Zamknąć temat popieram <brawo>

[ Dodano: 2019-07-31, 10:10 ]
Dość już się powiedziało i napisało każdy ma swoje zdanie. I najwyższa pora zakonczyc ten spór. Wziąść się do pracy aby w przyszłym roku poszło lepiej. Krytyka tak ale konstruktywna Panowie i Panie. <papa2>
Dla Audi można stracić głowę

panton.

Post autor: panton. » 31 lip 2019, 10:29

piotr873 ten temat nie przeszkadza w organizacji VI Zlotu Audi A8 2020 r.... spokojnie możesz zakładać nowy temat i prowadzić działania w tym kierunku ;)
padły oskarżenia ze strony FOSSa, że Marek obsługuje złodziei więc daj czas koledze by określił kto jest tym złodziejem...bo na chwilę obecną są tylko domysły
Damian ma dużo pracy więc cierpliwie poczekaj na odpowiedź.

Awatar użytkownika
marekp750
Administrator
Administrator

Post autor: marekp750 » 31 lip 2019, 21:14

FOSS jak tam? Kto jest tym złodziejem?
Inni zasugerowali Stefana Osóbkę.

Ale ty jako autor, nie odniosłeś się do tego. Jemu się obrywa i nie wiemy czy słusznie.
Może to jest ktoś inny?

szary824
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: szary824 » 31 lip 2019, 22:31

To już nie beton.... wy zwyczajne XXXX... regulamin! jesteście :)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez szary824, łącznie zmieniany 1 raz.

bartez83
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D2
Rocznik: 2001
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna+LPG
Imię: Bartek

Post autor: bartez83 » 01 sie 2019, 07:13

Pana damiana(fossa) zwyczajnie wstyd obleciał. Zagląda na forum
a nie odpisuje.

szary824
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: szary824 » 01 sie 2019, 20:34

bartez83 pisze:Pana damiana(fossa) zwyczajnie wstyd obleciał. Zagląda na forum
a nie odpisuje.
Pan Damian doszedł do słusznego wniosku, że nie ma sensu strzępić sobie języka w dyskusji z Wami.
Nie przemawia do Was siła argumentu... może przemówiłby argument siły :) Dochodzi to tego fakt, że ciężko dyskutuję się z kimś, kto nie potrafi poprawnie zdania po polsku złożyć :) A jak już złoży to nie można oprzeć się wrażeniu, że siedmiolatek to pisał :) Nie tylko przez słownictwo i gramatykę, ale i przez treść w tym zdaniu zawartą :) Tu konkretnie o Tobie mowa :)

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lechu » 01 sie 2019, 21:31

Nastepny zlot zrobmy na woodstocku. Nie bedzie problemow :P

Zlikwiduje sie wszystkie podzialy ;)

Farmer73
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Farmer73 » 04 sie 2019, 14:43

To się dzieje naprawdę ?. Od ostatniego super zlotu nad morzem nie zaglądałem na Forum z prostej przyczyny - masy roboty w mojej fabryce warzyw :] , dopiero PawelG z Radomia nakierował mnie na tą -(nie wiem jak ją nazwać bo tylko niecenzuralne słowa mam na myśli)- dyskusję. Przypomina mi ona mieszanie goowna w betoniarce. Przeczytałem na raty tą komedię czy raczej dramat i wiem kogo na kolejnych zlotach omijać z daleka a z kim pogadać "przy bagażniku" i kielichu. Ludzie opanujcie się!!!. Macie za mało zajęć czy problemów aby wałkować ten spór o jakieś było czy nie było, to czy tamto? . Dosłownie jak wściekłe psy. Jako zadowolony uczestnik dwóch ostatnich Zlotów A8 Team proszę Cię FOSS o podanie numeru konta na które za mnie i moich pasażerów wpłacę po 50 PLN od osoby (5000PLN dzielone na 98 osób) aby odćiążyć choć trochę twój budżet od pomyłki przy obliczaniu tego nieszczęsnego VATu. Bo nikt nie jest nieomylny i nie chcę abyś dopłacał do naszego pobytu na Zlocie. Mam gdzieś falę krytyki która na mnie spadnie bo wiem że wielu uczestników Zlotu zrobiłoby podobnie z szacunku dla Twojej ciężkiej pracy aby Zloty się odbywały. Pozdrawiam wszystkich . Tych na TAK i tych na NIE.
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.

Awatar użytkownika
Gumi191
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gumi191 » 05 sie 2019, 06:56

<brawo>
Farmer73 pisze:To się dzieje naprawdę ?. Od ostatniego super zlotu nad morzem nie zaglądałem na Forum z prostej przyczyny - masy roboty w mojej fabryce warzyw :] , dopiero PawelG z Radomia nakierował mnie na tą -(nie wiem jak ją nazwać bo tylko niecenzuralne słowa mam na myśli)- dyskusję. Przypomina mi ona mieszanie goowna w betoniarce. Przeczytałem na raty tą komedię czy raczej dramat i wiem kogo na kolejnych zlotach omijać z daleka a z kim pogadać "przy bagażniku" i kielichu. Ludzie opanujcie się!!!. Macie za mało zajęć czy problemów aby wałkować ten spór o jakieś było czy nie było, to czy tamto? . Dosłownie jak wściekłe psy. Jako zadowolony uczestnik dwóch ostatnich Zlotów A8 Team proszę Cię FOSS o podanie numeru konta na które za mnie i moich pasażerów wpłacę po 50 PLN od osoby (5000PLN dzielone na 98 osób) aby odćiążyć choć trochę twój budżet od pomyłki przy obliczaniu tego nieszczęsnego VATu. Bo nikt nie jest nieomylny i nie chcę abyś dopłacał do naszego pobytu na Zlocie. Mam gdzieś falę krytyki która na mnie spadnie bo wiem że wielu uczestników Zlotu zrobiłoby podobnie z szacunku dla Twojej ciężkiej pracy aby Zloty się odbywały. Pozdrawiam wszystkich . Tych na TAK i tych na NIE.
<brawo> <brawo> <brawo>

Farmer73
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Farmer73 » 31 sie 2019, 00:20

Witam. Jeśli ktoś podobnie jak ja wyraża chęć aby wspomóc FOSSA w sprawie zlotowego VAT-u temu mogę w wiadomości prywatnej podać numer konta który od niego dostałem. Pozdrawiam.
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.

Awatar użytkownika
Beretti
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Beretti » 31 sie 2019, 13:28

Farmer73 pisze:Witam. Jeśli ktoś podobnie jak ja wyraża chęć aby wspomóc FOSSA w sprawie zlotowego VAT-u temu mogę w wiadomości prywatnej podać numer konta który od niego dostałem. Pozdrawiam.
Dawaj numer kota i kwotę jaką wyliczyłeś , może być na priv ....

Pozdrawiam

Farmer73
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Farmer73 » 31 sie 2019, 22:18

Tomek ,poszłooo na Twój prywatny numer.

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl