![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2] Czarna strzała
Ja kiedyś przymierzałem się wsadzić kombajn zamiast ori radia. Monitory w zagłówkach, navi, dvd, bloutoch, i kamera cofania. W firmie car audio zaśpiewali mi 9 koła. To mnie ostudziło. Same monitory nie są takie drogie. Nawet jak będą z odtwarzaczem DVD.Martinez pisze:Bardzo ładna sztuka gratulacje :-P Powiedz mi kolego te monitorki w zagłówkach są to jakieś fabryczne czy jak to można dostać,bo też bym był za takim czymś? 8-) 8-)
Dążenie do doskonałości.
daro72 pisze:Ja kiedyś przymierzałem się wsadzić kombajn zamiast ori radia. Monitory w zagłówkach, navi, dvd, bloutoch, i kamera cofania. W firmie car audio zaśpiewali mi 9 koła. To mnie ostudziło. Same monitory nie są takie drogie. Nawet jak będą z odtwarzaczem DVD.Martinez pisze:Bardzo ładna sztuka gratulacje :-P Powiedz mi kolego te monitorki w zagłówkach są to jakieś fabryczne czy jak to można dostać,bo też bym był za takim czymś? 8-) 8-)
Na same monitory 800 zł wystarczy.jesli dlugie trasy i z tylu siedza degustatorzy piwa to ok.Ale jak jade samemu to troche obciach je wlaczac ;-)
No u mnie jeżdżą z tyłu degustatorki mleka i soku porzeczkowego. Repertuar kinowy na tylnej kanapie wobec tego jest ograniczony do bajek ale i tak się sprawdza ;-) Jak podrosną to mam jeszcze w systemie jedno wolne miejsce na podłączenie playstation :d
Z przodu może być to samo co na tylnych LCD albo niezależnie np TV. Z ciekawostek szwajcary zamontowały jeszcze osobną instalację TV naziemnej cyfrowej ale we włocłąwku niestety jeszcze nie ma sygnału...
Z przodu może być to samo co na tylnych LCD albo niezależnie np TV. Z ciekawostek szwajcary zamontowały jeszcze osobną instalację TV naziemnej cyfrowej ale we włocłąwku niestety jeszcze nie ma sygnału...
>>>AUTOELEKTRONIKA<<<
- PitBullRedNos
- Forum Audi A8
Słyszałem o takich planach ale i tak mnie zaskoczyłeś... szybko się dogadaliście ;-)olo_gsm pisze:No i cóż. Długo nie pojeździłem. Od dzisiaj esa ma nowego właściciela ale na szczęście pozostaje w klubie ;-)
Ja też wychowałem się na kombiakach... i wciąż ciężko mi się przyzwyczaić do bagażnika sedana :roll: tym bardziej że nie można położyć kanapy :-?olo_gsm pisze:Ja muszę wrócić do avanta bo w sedana się nie mieścimy z gromadką :mrgreen:
ale mimo wszystko A8 nie zamierzam rezygnować.... wciąż jednak kombinuję jakby tu swoją żonkę ubrać w jakiegoś Avanta ze stajni czterech pierścieni :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-