Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
-
- Forum Audi A8
Też bym to obstawiał. Częsty problem jak się dużo autostradami lata. Choć najlepiej to widać jak potrafi powyginać od kamyków lamelki, w autach które jeszcze na samym dole mają intercooler.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko takie, które zabierają trochę więcej czasu ...
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
-
- Forum Audi A8
zmartwię cię ale raz miałem przypadek że nowy termostat był wadliwy.Gumi191 pisze:nówki sztuki zmienione w zeszłym tygodniu razem z rozrządem.caro86wlkp pisze:pompa wody albo termostat
czy chłodniczka klimy może mieć wpływ na wzrost temperatury silnika?
dodam, że czujniki temperatur, czujniki wentylatora klimy były zmieniane.
jak masz kogoś z podobnym autem to kup sobie termometr laserowy i porównaj temperatury tych samych elementów. Nie kosztuje dużo a często się przydaje
Był kiedyś taki wątek na temat dekorów w D3...
Po zdjęciach jasne drewno w ciemnym wnętrzu wydawało się prezentować wyjątkowo dobrze więc eksperymentalnie tak to się prezentuje teraz w moim D3
.
Obejrzeć i skrytykować na żywo będzie można już w weekend na spocie/zlocie w Lublinie
(tak, gałki zmiany biegów jeszcze nie zmieniłem bo w takim drewnie ją trafić to graniczy chyba z cudem - jak mnie ten żółty nie zmęczy to w miejsce drewnianej wpadnie jakaś czarna skórzana)
Po zdjęciach jasne drewno w ciemnym wnętrzu wydawało się prezentować wyjątkowo dobrze więc eksperymentalnie tak to się prezentuje teraz w moim D3
.
Obejrzeć i skrytykować na żywo będzie można już w weekend na spocie/zlocie w Lublinie
(tak, gałki zmiany biegów jeszcze nie zmieniłem bo w takim drewnie ją trafić to graniczy chyba z cudem - jak mnie ten żółty nie zmęczy to w miejsce drewnianej wpadnie jakaś czarna skórzana)
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2019, 17:27 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Tutaj masz ,ale chyba inny odcieńFOSS pisze:(tak, gałki zmiany biegów jeszcze nie zmieniłem bo w takim drewnie ją trafić to graniczy chyba z cudem - jak mnie ten żółty nie zmęczy to w miejsce drewnianej wpadnie jakaś czarna skórzana)
https://allegro.pl/oferta/audi-a8-d3-ga ... 8229519881
Inne to drewno.Marcin2013 pisze:Tutaj masz ,ale chyba inny odcień
https://allegro.pl/oferta/audi-a8-d3-ga ... 8229519881
Ale drewnianą to ja sobie chyba raczej odpuszczę.
Szukam skórzanej czarnej z po-lifta z takim ładnym amelinium.
Kiedyś się trafi
A może by tak zrobić sobie karbon z hydrografiki ... i wszystkie dekory też takie do kompletu
ehhh, wiecznie nowe pomysły a później czasu brak na realizację
Jeszcze wczoraj z rana padł mi rozrusznik, pod domem, w garażu podziemnym Akurat jak miałem jechać na pogrzeb naszego klubowego kolegi ROBSON75
Dobrze, że mam tu kilku dobrych kolegów więc szybki telefon, zamiana auta i udało się dojechać innym D3.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
jutro wymieniał chłodnice klimy, niestety nie ma już takich upałów aby sprawdzić czy temperatura będzie rosnąc,caro86wlkp pisze:zmartwię cię ale raz miałem przypadek że nowy termostat był wadliwy.Gumi191 pisze:nówki sztuki zmienione w zeszłym tygodniu razem z rozrządem.caro86wlkp pisze:pompa wody albo termostat
czy chłodniczka klimy może mieć wpływ na wzrost temperatury silnika?
dodam, że czujniki temperatur, czujniki wentylatora klimy były zmieniane.
jak masz kogoś z podobnym autem to kup sobie termometr laserowy i porównaj temperatury tych samych elementów. Nie kosztuje dużo a często się przydaje
termostaty już trzy miałem wymieniane na nowe ori (ostatni trzy tygodnie temu), niestety nie pomogło.