Mam problem auto po otwarciu się nie podnosi i jadę chwile w pozycji parkingowe i zawieszenie głośno pracuje jak się napełnić powietrzem to i tak za chwile ono schodzi i słychać co chwilę przekaźnik
Mam pytanie do czego są te niebieskie zbiorniki bo wydaje mi się że mam nie szczelny układ tylko nie wiem gdzie tego szukać czy przy głównym zbiorniku czy przy tych w błotniki
[D3 02 4.2MPI ] Zawieszenie
Wychodziło by na to, że układ jest nieszczelny ale to należy sprawdzić, potwierdzić diagnostyką.korzonek pisze:Mam problem auto po otwarciu się nie podnosi i jadę chwile w pozycji parkingowe i zawieszenie głośno pracuje jak się napełnić powietrzem to i tak za chwile ono schodzi i słychać co chwilę przekaźnik
Te niebieskie zbiorniki to akumulatory podciśnienia i nie mają nic wspólnego z zawieszeniem.korzonek pisze:Mam pytanie do czego są te niebieskie zbiorniki bo wydaje mi się że mam nie szczelny układ tylko nie wiem gdzie tego szukać czy przy głównym zbiorniku czy przy tych w błotniki
Ja takie tematy ogarniam i mogę się tym zająć.korzonek pisze:A jest jakiś dobry warsztat który ogarnia pneumatyka bo przednie
miechy wymieniłem zespół zaworów też kompresor był wymieniony 4 tak temu dziwne to jest że auto równo stoi bez problemu się podnosi na włączonym silnik jak i bez
Kontakt odnajdziesz tu na forum.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-