![]() |
![]() |
![]() |
A8 4.2 2000 by Fiko
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Nie kumam tej mowy.......Fiko pisze:PLW PI - THG P
Czy ty nas przypadkiem nie obrażasz?? :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Taaaa pewnie..... takie coś mi google pokazało: http://2.bp.blogspot.com/_if82LIq2I00/T ... G_4640.JPGFiko pisze:Serio serio, sprawdź w googlach![]()
i jeszcze takie: http://duke.fpp.pl/images/pics/pulpity/laraduke.jpg :mrgreen:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No dobra, jest jeszcze cóś takiego: http://img543.imageshack.us/img543/2990/0k85.jpg :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Audi juz na ori zimowkach 17'. Zrobiło się przez to za miękko, 225/50 to zdecydowanie za duży balon dla mnie 
Od dłuższego czasu dosyć poważnie myślę o sprzedaży A8. Auto fajnie jedzie, ale chciałbym coś, czym bardziej mógłbym się pobawić. Manualna skrzynia, turbo i mozliwe,że tył napęd. Za zmianą przemawiają też koszty utrzymania, które drąża czasem tak portfel, że nie ma za co zalac
. Naprawdę intensywnie o tym myślę, momenatmi jestem już przekonany, ale jakoś brakuje odwagi, by nawet wystawić na aukcję.

Od dłuższego czasu dosyć poważnie myślę o sprzedaży A8. Auto fajnie jedzie, ale chciałbym coś, czym bardziej mógłbym się pobawić. Manualna skrzynia, turbo i mozliwe,że tył napęd. Za zmianą przemawiają też koszty utrzymania, które drąża czasem tak portfel, że nie ma za co zalac

Ja teraz zalozylem na 18stki 235/50 i wcale nie narzekam dobrze wygladaja nie wygląda jak balonFiko pisze:Audi juz na ori zimowkach 17'. Zrobiło się przez to za miękko, 225/50 to zdecydowanie za duży balon dla mnie

dare to be great
Akurat w 2,7 BiT jestem rozeznany. Roznie z nimi bywa,ale masz racje, potrafia kosztowac wiecej niz 4,2.
[ Dodano: 2014-05-18, 14:04 ]
I wyszly bokiem skutki przeciagania w nieskonczonosc wymianu rozrzad. Przestawil sie w trakcie jazdy. ie wiem jeszcze czy tylko na pasku czy w innym miejscu,ale w czwartek wszystko sie wyjasni. Do roboty kompletny rozrzad i planowanie lewej glowicy i prawdopodobnie prawej.
Auto po naprawie leci od razu na sprzedaz. Mysle o zmianie auta dosyc dlugo, a teraz bede mia atut,ze silnik jest po remoncie. Wole w obecnej sytuacji wlozyc 4tys. i sprzedac powiedzmy za 22, niz opchnac go tak jak stoi z zepsutym motorem za 10k.
Nawet nie zdazylem zalozyc nowego tlumima FOX'a, ktorego niedawno kupilem tutaj na forum od Ara$'a
[ Dodano: 2014-09-12, 10:15 ]
Temat nieaktualny, auto sprzedane 2 miesiqce temu. Zaluje jak cholera,ale co zrobic
[ Dodano: 2014-05-18, 14:04 ]
I wyszly bokiem skutki przeciagania w nieskonczonosc wymianu rozrzad. Przestawil sie w trakcie jazdy. ie wiem jeszcze czy tylko na pasku czy w innym miejscu,ale w czwartek wszystko sie wyjasni. Do roboty kompletny rozrzad i planowanie lewej glowicy i prawdopodobnie prawej.
Auto po naprawie leci od razu na sprzedaz. Mysle o zmianie auta dosyc dlugo, a teraz bede mia atut,ze silnik jest po remoncie. Wole w obecnej sytuacji wlozyc 4tys. i sprzedac powiedzmy za 22, niz opchnac go tak jak stoi z zepsutym motorem za 10k.
Nawet nie zdazylem zalozyc nowego tlumima FOX'a, ktorego niedawno kupilem tutaj na forum od Ara$'a

[ Dodano: 2014-09-12, 10:15 ]
Temat nieaktualny, auto sprzedane 2 miesiqce temu. Zaluje jak cholera,ale co zrobic