[D3 04 4.0TDI ] Gdzie znajduje się mały termostat?
[D3 04 4.0TDI ] Gdzie znajduje się mały termostat?
Witam. Pomocy! Kupiłem mały termostat, chce go wymienic, ale nie moge go znalezc w auci, wie ktos moze gdzie sie znajduje? Caly internet przeszukalem i nie ma nigdzie instrukcji gdzie ukryl sie ten dupek!
W 40ase na pewno jest?...maciu pisze:na wezach do skrzyni od strony kierowcy od dolu widac
W 42bvn czyli w twoim jest na wężach do dodatkowej chłodnicy oleju ale w 40ase tego nie kojarzę
A mam tu akurat jednego takiego pacjenta i nie widzę
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Nie ma wtyczki.maciu pisze:hmmm czy ten tstat ktory kupiles ma wtyczkę elektryczną?
Nie mam juz pomyslu jak to mozna wymienic. Rece cale poscierane, pol auta rozebrane, probuje szczypcami do zaciskania opasek na lince, ale tez nie idzie... masakra jakas, zaraz chyba poleje to wszystko benzyna i...
Wyjęty!
Po wstepnej amatorskiej diagnozie (dmuchniecie w niego ustami) stary termostat przepuszcza jakby rurka byla pusta, a przez nowy delikatnie cos tam przepuszcza, ale wydaje mi sie ze tak ma byc skladam!
A, no spoko, jest ale w końcówce produkcji tego motorudanishow pisze:A no jest, nr. 17 ...z tym ze występuję dopiero od numeru VIN: 4E-5-006 510
A ja sprawdzałem na żywym organiźmie a mam akurat u siebie taki z produkcji 5-02-2004 czyli bez tego termostatu i akurat po jego numerze VIN sobie przeglądałem
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-